Kiváló első félidő után laposabb második

Serdülő (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Belák Zoltán, Söveges Tamás

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2020-01-26 15:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pénzügyőr 2 7 17 11 37
Női Serdülő 28 28 14 24 94

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: MAHMOUD 12, Babay-B. 12, KRONAVETTER 18, Kocsis 6, BOBVOS 4, KERÉKGYÁRTÓ 8, Sterbenz 4, EVELLEI 14, NAGY 14, Marosvölgyi 2

1. félidő

Másodszor játszottunk a Pénzügyőr csapatával, elsőre egy nagyon kiemelkedő negyednek köszönhetően magabiztosan nyertünk, de a másik három negyedben maradhatott hiányérzet.
Harmadik mérkőzésünk volt a hétvégén de láthatóan jobb állapotban voltunk mint ellenfelünk, egészen extrát védekeztünk a labdásokon, sokszor nem tudták áthozni a labdát, nagyon jól tereltük őket az ügyetlenebb kezük felé. Ha elzárásig eljutottak azt jól váltottuk.

2. félidő

A második félidő már nem volt olyan pörgős, mint az első. Megjelent a fáradtság így a védekezésünk lényegesen gyengébb volt. Támadásban a kapott feladatot ebben a negyedben nem, vagy nagyon rosszul oldottuk meg, így a hétvégénk leg pontszegényebb negyedét hoztuk össze. A negyedik negyedben kicsit változtattunk a feladatokon és így újra könnyedén, gördülékenyen támadtunk.

Összegzés

Az első félidő a védekezésünk miatt kifejezetten extra volt, 7 kapott ponttal hoztuk le, második félidőben azonban sokat gyengült a nyomás a labdáson, labdás időben lévő felvétele sem történt meg. Támadásunk az elején javarészt gyorsindítás volt, felállt védelem ellen a második félidőben gyakoroltunk, kicsit sajnáltam ó, hogy a harmadik negyed gyengébbre sikerült. Összeségében gratulálok a hétvégéhez, három győztes meccsel zártunk és léptünk előre a játék több elemében is! Szép volt LányokHajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00