Könnyed győzelem

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Rózsakerti Demjén Ált. Isk.

Játékvezetők: Bózsó Gábor, Konta Csanád, VB elnök: Bagi Károly

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2018-12-09 12:15:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Gödi SE 10 12 13 20 55
Serdülő I. (ffi) 29 19 11 18 77

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Korompay Dénes 13, Marossy Barnabás 13, Szabados Benjámin 8, BALOGH MÁTYÁS 9, Zádor Zalán 4, Michel András 2, Kocsis Marcell 4, Vermes Örs 5, PATRIK-PIRK MARTIN 12, Kiss Koppány 4, Márkus Tamás 6, Beke Botond

1. félidő

Második mérkőzésünket a Serdülő Területi Alapszakasz IV. tornán a Gösi SE ellen játszottuk. Első negyedben már közel húsz ponttal vezettünk. Védekezésben és támadásban is uraltuk a pályát. Második ötösünk, most jól szállt be a mérkőzésbe. Tovább növeltük a kialakult előnyünket.

2. félidő

Második félidőben mindenki sok játéklehetőséget kapott. Mindenki egytől egyig motivált jó játékot tett bele a közösbe. Minden negyedet nyerve, nagy rotációval a mérkőzést magabiztosan megnyertük.

Összegzés

Második mérőzésünk már könnyebbre sikerült. Benne volt, hogy az ellenfél duplázott. Ők pihenő nélkül, mi másfél órát tudtunk pihenni. Délelőtt 2 pontos vereség után, egy könnyed győzelmet tudtunk aratni. Pozitív az összkép, a gyerekek ma is mindent megtettek a pályán. Szépen haladunk az anyaggal, jó a hozzáállás, és jó látni a kialakult pozitív légkört. Köszönöm a Szülőknek, hogy ma is szép számban megjelenve végig bíztatták a csapatunkat!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…