Könnyed győzelem helyett, kínkeserves…

U14 Fiú B

Helyszín: Camugo SportLab 1116 Budapest, Hunyadi János Út 16

Játékvezetők: Zakár Adrienn, Horváth Brúnó József

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-11-06 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pilots SE 1 8 9 9 27
Serdülő U14 B 12 2 9 6 29

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

KARDOS Á. 15, HORVÁTH ÁRON 6, Hidvégi Donát 2, Csikós Milán 2, Ravasz Péter 2, Takács Ábel 2, Felkai D., Samu G., Starcz Á., Ács V., Szabó G.

1. félidő

A jó kezdés most is megvolt, ráadásul az első negyed végéig kitartott, de mégis rendkívül bosszantó, hogy csak az első negyedben legalább 20(!!!) pontot hagytunk ki ziccerből! A félidei vezetés annak köszönhető, hogy az ellenfél is hadilábon állt a helyzetei értékesítésével, ám mi a leszedett lepattanó labdákból, nem tudtunk gyorsan indulni, sem könnyű kosarakat szerezni, így hiába kaptunk mindössze 9 pontot 20 perc alatt, csak 14-el válaszoltunk rá.

2. félidő

A második félidőben sem nyílt az olló, így továbbra is lőtávolon belül volt a Pilots. Amikor el tudtunk volna lépni, mindig belehibáztunk, vagy „elfelejtettünk” védekezni, és visszazárkózott az ellenfél. Ebben a játékrészben mindössze 7-8 játékosnak tudtam lehetőséget adni, holott az első negyed után még úgy nézett ki, itt most mindenki kijátszhatja magát. Bár minden győzelemnek örülni kell ezt véleményem szerint egy 20-30 ponttal kellett volna nyernünk reálisan. Ezért is szomorú, hogy nagyjából 10 mp-cel a vége előtt lett biztos a győzelem.

Összegzés

Semmivel sem játszottunk jobban, mint az előző mérkőzésen csak az ellenfél volt gyengébb. Mivel ez a H csoport innen csak feljebb van, bár ez sovány vigasz. Egy biztos: futni, koncentrálni, hittel-akarattal kimenni a pályára nem tehetség kérdése. Magamban is fogom keresni a hibát, de meg kell érteniük a gyerekeknek, hogy csak akkor tudunk eredményesen együttműködni, ha az általam számtalanszor mondott dolgokat betartják, és megpróbálják kijavítani a hibáikat. Dolgozunk a jobb folytatásért!

Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30