Könnyed szezonkezdet

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Szőts Dávid, Korompai Zsolt

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2021-09-18 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Nagykőrösi Sólymok 14 11 11 8 44
Óbudai Kaszások U18 34 29 38 30 131

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Korompay 6, Varsányi 3/3, CHABOT 23, DÓCS 21, ORBÁN 18/6
CS: DOBOSSY 16, SZABADOS 16/6, Vermes 8, PATRIK-PIRK 11/3, Léh 2, Csocsán 2, Dulic 5/3

1. félidő

Junior csapatunk megkezdte a szereplését az idei szezonban és rögtön egy nagyon fontos tornával! Hiszen a hazai rendezésű Országos Selejtező tétje az volt, hogy a 4 csapatot magába foglaló csoport győztese egyből a hazai legjobbak közé, azaz az országos főtábla felső házába kerül. A sorsolásra nem panaszkodhattunk, mert bár minden csoportból jó esélyünk lett volna a csoportgyőzelemre, azonban a Nagykőrös, Veszprém, és az Alba Fehérvár ellen – az előzetes erőviszonyok alapján, – egyértelműen favoritnak számítottunk.
Első ellenfelünk, a nagykőrösiek, betegségek miatt csak hiányosan, 7 játékossal tudtak kiállni, így nem is lehetett más a célunk, minthogy egy ellentmondást nem tűrő kezdéssel adjuk meg a torna alaphangját. Ha teljes csapattal érkeznek a vendégeink, valószínűleg akkor is nagy lett volna a különbség, de így már az első negyedben is látszott, hogy nincs egy súlycsoportban a két együttes.

2. félidő

Derekasan küzdő ellenfelünk az idő előrehaladtával – érthetően, – egyre jobban elfáradt, így tetszés szerint gyűjtögethettük pontjainkat. 131 dobott pontunknál szólalt meg a mérkőzés végét jelző dudaszó és ez rekord a csapatunk történetében.

Összegzés

Mivel elég kevés, összesen két edzőmérkőzést játszottunk a felkészülés kezdete óta, kapóra jött, hogy nem egy kiélezett meccsel indítottuk a tornát. Minden játékosunk lendületbe tudott jönni és kellő önbizalmat szereztünk a folytatásra. Természetesen azzal is tisztában voltunk, hogy ennél lényegesen nehezebb megmérettetések várnak még ránk a hétvége folyamán.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…