Könnyed veresegyházi kirándulás

Kadett I. (ffi)

Helyszín: 2112 Veresegyház, Erkel Ferenc tér 5.

Játékvezetők: Nagy István, Waigand Ágoston

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2019-12-15 10:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BKG Veresegyház 8 10 17 13 48
Kadett I. (ffi) 32 19 25 26 102

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Marossy 6, Szabados 16, Sárkány 4, VERMES 24, DURÁNSZKAI 14
CS: Kocsis 8, Márkus 5/3, Németh 4, Dulic 7/3, KOLOZSVÁRI 14/3

1. félidő

Az előzetes eredmények és a youtube-on talált videó alapján is látszott, hogy nem lesz egy súlycsoportban a két csapat. A veresegyháziak jóval később kezdték a kosárlabdát, és hiába álltak erősebb testfelépítésű játékosokból, nem tudtak komolyabb ellenállást kifejteni. 18-0-nál kaptuk az első pontokat, a hazaiaknak nem ízlett az agresszív védekezésünk. A második negyedben visszaálltunk, lejjebb vettünk a tempóból, így kiegyenlítettebb lett a meccs.

2. félidő

Sűrűn cseréltünk, mindenki ugyanannyit játszott, igyekeztünk feladatokat kitűzni magunk elé, amiket hol több, hol kevesebb sikerrel valósítottunk meg. A hazaiakat dicséret illeti, mert a nagy különbség ellenére jól küzdöttek és sokszor megnehezítették a dolgunkat.

Összegzés

Jó gyakorlási és játéklehetőség volt ez a meccs, főleg azon játékosainknak, akik egy erősebb csapat ellen kevesebb játékpercet tudnak a pályán tölteni.
Most egy hosszabb, majd’ egy hónapos szünet következik a bajnokságban. A téli szünetben nekünk is lesz lehetőségünk a feltöltődésre, egyébként meg edzünk, készülünk a januári folytatásra.

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…