Kora reggeli győzelem

Serdülő (női)

Helyszín: Őrmezei Általános Iskola, Menyecske utca

Játékvezetők: Matejovics Márk, Ajudani Pezsman

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-03-31 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budapest Blazers 17 0 6 5 28
Női Serdülő 16 18 19 14 67

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Polgári 2, Kocsis 6, Konta 10, Nagy V. 8, Evellei 14, GIlicze 4, Nagy Zs. 2, Takács 6, Ulicsnik 15/6, Szántó 4

1. félidő

Az óraátállítás szerencsére senkit nem zavart meg, mindenki időben érkezett.
Első negyedünkben a védekezésünk nagyon gyenge volt, így egy ponttal az ellenfél vezetett. 1 az 1-ben nem fogtuk meg őket, nem jött segítő ember se. Második negyedre már rendeztük a sorokat és 0 pontot engedélyeztünk. Támadásban sok helyzetet alakítottunk ki.

2. félidő

Második félidőben továbbra is két sorral játszottunk. Támadásban gyors elzárás-leválást akartunk játszani. Jó helyzeteket alakítottunk ki, és ezekből szép kosarakat szereztünk. Közeli és több távoli dobásunk is jó volt. Védekezésben továbbra is kemények voltunk, egy-két kosarat kaptunk csak.

Összegzés

Jót gyakoroltunk, az első negyedben kicsit ránk ijesztett az ellenfél, de aztán érvényesítettük a papírformát. Az elején való gyenge védekezésünkön tudtunk javítani. Mindenki tudott kosarat szerezni a mai napon, igazi csapatmunka volt. A győzelem ellenére sok mindenen kell javítanunk jövő héten, Hajrá Lányok, Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00