Kötelező győzelem

Helyszín: Magyarországi Németek Általános Művelődési Kozpont

Játékvezetők: Kónya Levente, Burján Bianka

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-02-19 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Bajai Bácska FKE U20 19 12 28 10 69
Óbudai Kaszások U20 16 23 17 18 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: VAS-TEPLÁN 12/6, Dobossy 2, Korompay 3/3, KALASSAI 17/9, Antal 1
Cs: CHABOT 13/3, FORRÓ 19, Kolozsvári 7, Léh.

1. félidő

Közel sem megszokott kerettel utaztunk Bajára, de így is szerettük volna megnyerni a mérkőzést. Nagy óvatosan kezdtük a mérkőzést, már olyan tisztelettudóan ellenfelünkkel. Ők pedig látva ezt, megleptek minket. Az első negyed puhatolózása után azonban, magára talált a csapat és sikerült 12 ponton tartani ellenfelünket a második játékrészben. Erre pedig zseniális támadójátékunkkal sikerült egy nagyobb előnyt rakni. Ahogy magára talált csapatunk kijöttek a két csapat közötti különbségek.

2. félidő

A nagyszerű második negyed után, óriási hullámvölgybe került csapatunk. Többször védekezést váltottunk és sok mindennel próbálkoztunk, de egyszerűen a hazaiaknak mindig sikerült betalálniuk. Támadó játékunk is akadozott, nem volt olyan játékos, aki át tudta volna zökkenteni csapatunkat ezen a nehéz időszakon. A harmadik negyedben a Bajának sikerült 11 ponttal megnyerni a játékrészt és teljesen nyílttá tenni a mérkőzést. Az utolsó felvonásban azonban magára talált a csapatunk és igazi csapatmunkával sikerült megnyernünk a mérkőzést. Extra védekezésünknek köszönhetően mindössze 10 pontot engedtünk ellenfelünknek erre pedig sikerült 18 pontot dobnunk.

Összegzés

Óriási hullámvölgyek mérkőzése volt ez. Nem megszokott kerettel utaztunk, így sokszor nem a megszokott ötösök voltak pályán. Természetesen mindenkinek új volt a helyzet, de sikerült áthidalni ezeket a dolgokat és nagyszerű végjátékkal megnyerni a mérkőzést. Mérkőzések óta ilyen a formánk. A következő fordulóban nagy rangadó vár ránk, addig dolgozunk és reméljük addigra sikerül javítani a hibáinkat.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00