Kötelező győzelem

Helyszín: Pápa Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Sebesi Gábor, Molnár Krisztián

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2022-03-11 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Conoil Motax KC Pápa U20 15 13 9 16 53
Óbudai Kaszások U20 22 19 21 16 78

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Dobossy 5, Kolozsvári 7, FORRÓ 19/3, ORBÁN 18/9, ANTAL 12
Cs: MAROSSY 13/9, Kocsis 3, Léh 1, Kalassai, Vas-Teplán

1. félidő

A közelmúltban összeszedett vereségek ellenére is javuló tendenciát mutatott csapatunk, egyértelműen feljövőben voltak játékosaink. Úgy érkeztünk a mérkőzésre, hogy ugyan csak megint nem az eredménnyel, hanem saját teljesítményünkkel kell foglalkozni. Csapatilag és egyénileg is voltak fontos dolgok, amikre figyelni kellett. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, remek iramot diktáltunk, ami láthatóan nem feküdt a hazai csapatnak. A nagy irammal egyben jár a pontatlanság is viszont az első negyedben már 7 eladott labdánál jártunk csapat szinten. Ezen sürgősen változtatnunk kellett. A második negyedben is megmaradt nagyszerű iramunk és sokkal pontosabban is tudtunk játszani az első negyedben eladott 7 labdánk után csak 1 került a csapatstatisztikába.

2. félidő

Második félidőben szintet lépett a védekezésünk és mindösszesen 9 pontot engedtünk ellenfelünknek. Itt már sikerült egy nagyobb előnyt kiépíteni, ami láthatóan már biztosította a győzelmünket. Azonban nem adtuk lejjebb a mérkőzés teljes hátralévő részében fegyelmezetten tudtunk kosárlabdázni és sikerült több új dolgok is gyakorolnunk. A fordulók óta tartó javuló tendencia most nagyon kicsúcsosodott és magabiztos, közel 30 pontos győzelmet sikerült bezsebelnünk, de ami ennél is fontosabb egyénileg és csapatszinten is előreléptünk.

Összegzés

Jó formában érkeztünk Pápára és tudtunk folytatni a remek szereplést. Nagyon fegyelmezetten kosárlabdáztunk és folyamatosan tudtunk javulni a mérkőzés folyamán. Remek egyéni teljesítmények is születtek, junior játékosainknak jól jönnek az ilyenek, ugyanis saját bajnokságukban nagy versenyben vannak. Örülök ennek a javuló, kiegyensúlyozott győzelemnek. Két mérkőzésünk van hátra, remélem a maradék két meccsre is maradt még ebből a jó teljesítményből!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00