Küzdés, Hajtás, Akarat

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Hartai Tamás, Tahin András

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-03-23 15:15:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Zuglói Sasok 6 6 4 10 5 31
Békási Kaszások 14 6 6 2 7 35

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

MTYÓK NORBERT: 10, PAÁR GERGŐ: 2, Zádor Nimród: 3, Forgó Ambrus: 1, Kurdoglu Ates: 0, PÁLL CSABA: 4, DARÓCZI BALÁZS: 7, GRÓSZ ÁDÁM: 4, ÁCS PÉTER: 3, Réthy Levente: 1, Dzsudzsák Márk: 0

1. félidő

A második mérkőzést a Zuglói Sasok ellen játszottuk. Egy teljesen más felfogású csapat jött fel a pályára. Aki a pályán volt küzdött, hajtott. Odafigyeltünk azokra a hibákra, amiket az előző mérkőzésen elkövettünk. A lepattanokra odafigyeltünk, és nem néztük, hanem ugrottunk érte, és le is szedtük. Az első félidő eredménye 20-12 a javunkra.

2. félidő

Valamiért beragadtunk a harmadik negyedben, és ezt ellenfelünk kihasználta, és 8 ponttal többet szerzett ebben a játékrészben. A küzdéssel továbbra sem volt baj, mindenki fogta a saját emberét, szerzett labda után gyorsan indultunk, és lőttük előre az üres társnak. 2 pontos előnnyel fordultunk az utolsó negyedre. Érződött a srácokon, hogy fáradnak, az ellenfél játékosai is. Sok ziccert hagytunk ki egymás után. Viszont mint előbb is említettem a küzdőszellem megmaradt. Kúsztunk, másztunk a labdáért, mentünk a lepattanokért, sprinteltünk vissza védekezni. 30-30 állásról percegik nem tudott elmozdulni egyik csapat sem. Az utolsó percben Petit faultolták és két büntetőjéből 1 et sikeresen értékesített. A második kimaradt dobását Balázs szedte le, és dobta is azonnal a kosárba, így 3 ponttal vezettünk. A végén még Peti dobott egy két pontost, míg az ellenfél már csak egy ponttal tudott válaszolni. Így a végeredmény 35-31 nekünk.

Összegzés

Egy másik csapat jött fel a második mérkőzésre. Aki a pályán volt az mindent megtett a siker érdekében. Mindenki csinálta a dolgát. Szorosan védekeztünk az embereken, nem nyúlkáltunk, ott voltunk előttük lábbal. A lepattanókat nem néztük, ha nem mentünk érte. Kerestük az üres társakat, kinek tudjuk passzolni a labdát. Odafigyeltünk a befejezésekre. Hatalmasat küzdött a CSAPAT ma ezen a mérkőzésen. Szeretném, ha ilyen hozzáállással edzenénk, és játszanánk a mérkőzéseken a jövőben.
Gratulálok srácok!!! Öröm volt nézni, ahogyan küzdőtök. A szülőknek is köszönöm a fantasztikus szurkolást. 
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00