Küzdős Győzelem

Helyszín: Zrínyi Gimnázium

Játékvezetők: Lukács Rezső Tamás, Földesi Boglárka

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-03-20 15:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Újpest MT/B 4 5 3 13 2 27
Kaszás Girls U12 12 6 3 8 8 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Berecz 8,Sterbenz 6,Németh 6, Fey 5, Reizmüller 5, Horváth 4, Kosztyu 2, Ceglédi 1, Sárváry, Balogh, Csoknyay, Mogyorósi

1. félidő

Az eddigi megszokott reggeli időpontoktól eltérően most vasárnap délután következett az újabb megmérettetése az u12 lány csapatunknak. Readásul hosszú idő után végre szurkoló szülők előtt játszhattak a lányok!! Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, sorra alakítottuk ki a szebbnél szebb helyzeteket az ellenfél gyűrűje közelébe, de sajnos a helyzet kihasználásunk nem volt a legjobb. Védekezésünk viszont nagyon egyben volt, agresszívak voltunk a gyűrűnk alatt, így nagyon kevés pontot engedtünk az ellenfelünknek. A sok kihagyott helyzet ellenére is megnyugtató 12-4-es előnnyel fejeztük be az első negyedet. A második negyedben a védekezésünk már nem volt olyan pörgős és agresszív, így kaptunk pár elkerülhető kosarat, amit nagyobb odafigyeléssel elkerülhettünk volna. Támadásban továbbra is jól alakítottuk ki a helyzeteinket, de a helyzet kihasználás továbbra is nagyon gyér volt.

2. félidő

Sajnos a harmadik negyedben nagyon beragadtunk. Ebben a negyedben született pár kétes bírói ítélet, aminek következtében a nézői hangulat paprikás lett és sajnos ez bennünket fogott meg negatív értelemben. Ellenfelünk vészesen zárkózni kezdett ránk, de szerencsére Sterbenz a legjobbkor lépet elő és két gyönyörű középtávoli dobással kihúzta a csapatott a slamasztikából és újra a megfelelő pályára állította a lányokat. A negyedik negyedben minden más külső tényezőt ki tudtunk zárni és végre a védekezésünk is újra vissza talált az első negyedben mutatott formájához.

Összegzés

Rajtcél győzelmet arattunk egy nagyon paprikás hangulatú mérkőzésen. Sok labdát tudtunk szerezni és öröm volt látni, hogy amiket edzéseken gyakoroltunk, hogy a szélén lőjük fel és úgy próbáljunk helyzeteket kialakítani meg tudtuk csinálni, sőt nem egyszer kosarat is tudtunk szerezni belőle. Védekezésünk a harmadik negyedet leszámítva végig stabil, harcias volt.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00