Küzdöttünk

Gyermek (női)

Helyszín: Tüske csarnok – 1. terem

Játékvezetők: Szentpáli-Gavallér Csaba, Hőgerl Bence

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2018-11-18 16:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas U11 13 8 4 12 7 44
Kaszás Girls 12 13 7 12 12 56

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: BABAY-B. 11, Bene 3, Bobvos 3, Csicsvári 8, Csocsán, Csonka 3, Czirkos 11, HENGLÁR 4, MAHMOUD 9, Printschler, Rompos 3, Sterbenz 1

1. félidő

Budapest legerősebb U11-es csapata ellen léptünk pályára, akik megverték a Kőbányai lányokat, így nem ígérkezett könnyű feladatnak a második meccs. Az előző meccsen elkövetett hibákon szerettünk volna javítani. A kezdő ötösünk most nagy lendülettel kezdett, úgy adták át a stafétát. A második negyed kezdett most enerváltan, de a negyed felénél beindulva átvettük a vezetést.

2. félidő

Az első ötösünk megint nagyot küzdött, a negyed eleji lendület fokozatosan fogyott a végére egál lett a negyed eredménye. A záró játékrészben hol itt hol ott estek a kosarak, a végén 7 pontnál közelebb nem engedtük őket.

Összegzés

Két teljesen más stílusú csapat ellen léptünk ma pályára, végezetül körbeveréssel, mi tudtunk maradni ebben a csoportban. Sok mindenben javultunk erre a meccsre, csak így tovább!!!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…