Leány U11: Egy meccsre volt elég…

2023.02.05. 5. forduló

 

Leány U11 Óbudai Kaszások Girls „G” csoport

 

Ebben a fordulóban is egy meccsre volt erőnk, energiánk, koncentrációnk. Sok, rajtunk kívülálló okot is fel lehetne sorolni (betegség, sérülés, egyik meghatározó játékosunk tartós hiányzása), de a jelenlévő játékosok nem túl aktív viselkedése is ezen okok közé sorolható. Addig, amíg a bűvös 36-37 pontnál nem tudunk többet dobni egy mérkőzésen, nem is számíthatunk más eredményre, mint futni az ellenfél után, elszenvedni a ránk erőltetett akaratukat. A Budafoki csapat ellen a második és negyedik játékrészben dolgozók tartottak meccsben bennünket, K. Réka eredményes játékát Szonja egészítette ki, aki okosan, hasznosan játszott. A védekezésünk a gyakoroltak és megbeszéltek szerint működött, a labdaszerzéseket kihasználva ziccerekkel fejeztük be a támadásokat. Egyre jobban látszanak a passz, befutás játékaink, míg a labda nélküli mozgás nem mindenkinek egyértelmű és hatékony.

A második meccsre pihenővel érkeztünk, teljesen „leülve”, „függöny le” hangulatban fogócskáztunk a MAFC csapatával. Próbáltunk cserélgetni a negyedek játékosain, de sajnos nem sikerült Maja jó védéekezésével sem megállítani a fiúk rohamait. 

Ezen a hétvégén egy ponterős játékosunk mellé kevesen zárkóztak fel, így ugyan maradunk a csoportunkban, de hiányérzettel távoztunk a vasárnap kora reggeli meccsekről.

 

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű szurkolást!

Hajrá KaszáSok!

 

 

Óbudai Kaszások Girls – Budafoki Békák 36 – 24

(0-10, 26-4, 2-6, 8-4)

KUTROVÁCZ R. (21), Peredy P. B. (2), Kozák Sz. (4), Sárközy G., Matuszka M. (2), Viszolajszky R. (2), Lóska L., Molnár M. (3), Égető A. (2)

 

MAFC Farkasrét – Óbudai Kaszások Girls  60 – 37

(22-6, 6-23, 16-2, 16-6)

KUTROVÁCZ R. (20), Peredy P. B., Kozák Sz. (1), SÁRKÖZY G. (8), Matuszka M. (3), Viszolajszky R. (1), Égető A. (1), Lóska L. (3), Molnár M.


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00