Leány U11: Nem sikerült jól a 7. forduló

Nehéz szavakat találni a mai két mérkőzésünkre, ezért a nemmel kezdődő mondatokat kihagyom.

Sajnos kevés lehetőségem maradt a mérkőzéseken tapasztaltak leírására.

Bárcsak az ellenfelek lassabban futnának, a kezüket maguk mellett tartanák, amikor passzolunk és védekezésükkel kevésbé zavarnák támadásainkat, labdavezetéseinket. A lepattanót hagynák, hogy mi kapjuk el és indításaikat más csapatoknak tartogatnák.

Mindig azt hiszem, hogy a csoport, ahol versenyzünk, az már a mi „kávéházunk”, de hónapról hónapra meglepődök, hogy mégsem. Az edzésen tapasztaltak alapján kosarakat kellene dobnunk, harcolnunk, szorosan védekeznünk.

Sajnos ez ma sem így alakult.

A MAFC fiú csapata nem képviselt különleges játék tudást, csak tették a dolguk, nyertek.

A KLKS csapata harcosan játszott, ma ők győzni jöttek és így is lett.

Olyan, mintha láthatatlan kezek visszahúznának minket vagy eggyel kevesebben lennénk a pályán. Kevés a csapatban a „gól dobó” és ez ma különösen így volt. A helyenként megvillanó megoldásainkat többnyire kihagytuk, saját magunk ellenségei voltunk ebben a fordulóban.

A csapatból 4-6 játékos feljátszik a Gyermek bajnokságba. Ezt az előnyünket nem tudjuk a javunkra fordítani, a meccsrutin nem látszik a lányokon, sem a vezéregyéniségek jelenléte.

 

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű szurkolást!

Hajrá KaszáSok!

 

 

Óbudai Kaszások Girls – MAFC Csiki  41 – 53

(9-13, 16-22, 6-8, 10-10)

KUTROVÁCZ R. (15), Kozák Sz. (2), SÁRKÖZY G. (8), Matuszka M. (2), Viszolajszky R. (3), Lóska L. (4), Molnár M. (1),Peredy B. (3),  Balogh Martina (3), Nagy Eliza

 

Kéksárga Okapik – Óbudai Kaszások Girls  33 – 32

(11-6, 8-9, 6-6, 8-11)

Kutrovácz R. (3), Kozák Sz. (3), Sárközy G. (7), Matuszka M. (2), Peredy B. (4),  VISZOLAJSZKY R. (8), Lóska L., Molnár M. (4), Balogh Martina (1), Nagy Eliza


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00