Leány U11: Újabb két győzelem, továbbjutás

A bajnokság harmadik fordulóját a „H” csoportban folytattuk.

A kora reggeli első mérkőzés elejét szinte átaludtuk, szerencsére az ellenfelünk is hasonló álmos játékkal kezdett. A második félidőre javult a védekezésünk, a helyezkedésünk és szép passzokkal indították a lányok társaikat egy-egy lopott labda után. A csapatban többen játszanak gyerek mérkőzést is magasabb palánkra, valószínűleg ez lehet az oka a hihetetlenül sok mellé dobott ziccernek, pedig edzésen gyakoroltunk kis palánkra.

A második mérkőzésen élénkebbek voltunk, védekezésünk szigorodott, így sok labdát szereztünk, abból indultunk. Az edzésen gyakorolt elszakadásokat, védő mögé futásokat szépen megcsináltuk, viszont ha elfeledkeztünk az egészen triviális „add és fuss” játékról, akkor erőlködve akartuk megoldani a nem igazán jól kiválasztott helyzeteket.

Kutrovácz Réka gólerős játéka mindkét meccsen kiemelkedett, ő az egyik negyedben, Bori a másikban vállalt vezető feladatot. Gréti a második meccsre bátrodott fel, a továbblépéshez a csapatnak szüksége lenne rá, hogy elhiggye, tud szép kosarakat dobni. Luca harcos és ponterős játéka ma is erősítette a védekezésünket, Mira okosan és sokat fejlődve játszott.

Sajnos a betegségek ezt a csapatunkat sem kerülte el, a Mini csapatból Balogh Titi segített ki minket, szépen lépett be a játékba.

 

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű szurkolást!

Hajrá Kaszások!

 

2022.12.17. U11 3. forduló, H csoport

 

Kőbányai Darazsak/Pannónia – Óbudai Kaszások Girls 24 – 47

(6-13, 7-13, 11-16, 0-5)

KUTROVÁCZ R. (21), Filep L. (2), PEREDY P. B. (13), Kozák Sz. (4), Sárközy G., Matuszka M. (4), Viszolajszky R. (1), Tóth J., Balogh M. (2)

 

Óbudai Kaszások Girls – Ziccer Bocsok 68 – 21

(12-5, 11-2, 26-2, 19-12)

KUTROVÁCZ R. (33), FILEP L. (11), PEREDY P. B. (9), Kozák Sz., SÁRKÖZY G. (9), Matuszka M. (2), Viszolajszky R. (2), Tóth J., Balogh M. (2)


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00