Leány U11: Véget ért a szezon

Az utolsó kenguru fordulóhoz érkezve, a csapatot egyre jobban kiismerve, a tisztes helytállás volt a cél.

Az első mérkőzésen ennél sokkal többet mutattunk, nagyon szép megoldásokkal (végülis augusztus óta tanuljuk) egy parádés első negyedet mutattunk. Okosan, szinte tankönyv szerűen játszottak a lányok, harcoltak a labdákért, pontosan passzoltak, jó volt nézni. A második negyedre bátran mehetett fel a következő 4 játékos, de hiába a nagy előnynek, a magabiztos játék lehetőségének, mégsem tudott a második (szerintem az erősebb) társaság rátenni egy lapáttal, sőt ellenfelünk közelebb jött hozzánk. Az előnyünk azért megmaradt, a második félidőnek úgy kezdhettünk neki, hogy nyugodtan játszunk, ismételjük meg a szép befutásokat, távoli dobásokat, labdaszerzéseket. Összességében jól játszottunk, egy-két játékosban maradt még tartalék, viszont olyan játékosok villantak meg, akik korábban nem.

A Vasas ellen előjött a régi megszeppent játékunk, sok eladott labdával, fölöslegesen hosszú labdavezetésekkel és gyenge védekezéssel. A fáradtság is sokat rontott a dobásainkon, pontatlanul, kevés kosárral zártuk ezt a meccset.

Szonja és Gréti ponterős játéka kiemelendő, de védekezésben is legalább ilyen hasznosak voltak. Mira és Lizi magasként sokat dolgoztak a lepattanókért, jó érzékkel, jó helyekre futottak, ebben az évben ők nagyon sokat fejlődtek.

Van javítani való a versenyzésünkön és a koncentrációnkon, amint egy kicsit fáradunk szétesik a játék és pontatlanok lesznek a befejezéseink. Ezen és sok minden máson is fogunk dolgozni a hátralévő időszakban, hogy minél magabiztosabban érkezzenek a lányok az U12-es bajnokságba.

 

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű szurkolást!

Hajrá KaszáSok!

 

 

Óbudai Kaszások Girls – Budafoki Békák  57 – 33

(28-6, 6-12, 9-8, 14-7)

Kutrovácz R. (4), KOZÁK Sz. (16), SÁRKÖZY G. (13), MATUSZKA M. (7), Viszolajszky R. (2), Lóska L. (2), Molnár M. (1),Peredy B. (4),  Balogh Martina (5), Nagy Eliza (4)

 

Vasas Akadémia U10 – Óbudai Kaszások Girls  48 – 29

(14-9, 15-8, 10-7, 9-5)

Kutrovácz R. (1), KOZÁK Sz. (8), SÁRKÖZY G. (8), Matuszka M. (1), Peredy B. (6),  Viszoljaszky R. (2), Lóska L. (1), Molnár M. (4), Balogh Martina (1), Nagy Eliza (1)

 


Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30