Leány U11/Mini: Lelkesen versenyeztünk

2023.02.04. 5. forduló

 

Leány U11 Kaszás Mini Girls „R” csoport

 

Betegség miatt fiatal csapatunk sok játékost nélkülözve, de annál lelkesebben versenyezve két győzelmet aratott szombaton.  A februári fordulót a Budafoki csapat ellen harcosan, sok labdát szerezve kezdtük, a  szerzett labdákból könnyű ziccereket dobtunk. Az edzéseken tanultak egyre jobban látszanak játékunkon, védekezésünk szoros, labdaszerzésre irányul, lepattanók szedése jellemzi játékunkat és a csapattársak egyre jobban figyelik egymást, indításokkal, passzokkal hozzuk előnybe csapattársainkat. A Budafok ellen sok dobásunk kimaradt, sokszor olyan helyzetet is elvállaltunk, aminek nem volt nagy realitása, hajigáltunk össze-vissza. A nagy akarás a második mérkőzésre letisztult és a Ziccer csapata ellen szépen kivitelezett ziccereket, jól megválasztott távoli dobásokat és passz-befutás helyzeteket teremtettünk.

Olyan játékosok is kivették a részüket a játékból, akik korábban visszafogottan szemlélték az eseményeket. Dicséret illeti a sok pontot dobó játékosok mellett Annát és Lizit, akik védekezésükkel, lepattanó szedéseikkel és pontjaikkal hozzárjárultak a győzelmekhez.

Borzasztóan örültünk mindkét győzelemnek, mert éreztük, hogy a munka, amit az edzéseken belefektetünk ebbe a sportba, egyre jobban látszik a játékunkon. Edzőként is és (szerintem) szülőként is óriási élmény volt látni a lelkesedést, a figyelmes játékot és a felismerést a gyerekek részéről, hogy összetartoznak, csapatban dolgoznak és a tanultak felhasználhatók versenyhelyzetben.

 

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű szurkolást!

Hajrá KaszáSok!

 

 

Budafoki Ebihalak – Kaszás Mini Girls 25 – 34

(1-12, 11-10, 6-4, 7-8)

Evellei Lili (4), KÁRPÁTI Heléna (6), Király Fanni (3), Kenyeres Orsolya, NAGY Eliza (5), Szoó-Kovács Vilma (3), Szegedin Anna (4), Ormándlaki Flóra (2), FELKAI Nikolett (7)

 

Kaszás Mini Girls –  Ziccer Pumák 58 – 16

(13-4, 18-7, 7-3, 20-2)

Evellei Lili (2), KÁRPÁTI Heléna (27), Király Fanni (6), Kenyeres Orsolya, Nagy Eliza (3), Szoó-Kovács Vilma (4), SZEGEDIN Anna (8), Ormándlaki Flóra (1), Felkai Nikolett (6)


Hasonló tartalmak

 • Megérdemeltük a mait, hatalmas munkát végzett a csapat, koncentrációban, fizikalitásban egyaránt. Igyekszünk ebben a szellemben dolgozni a további meccseken.

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 14:00

 • Ellenfelünket dicséret illeti a harcias játékért, a srácaimnak pedig a fegyelmezett, sokpasszos játékhoz gratulálok. A Radó meccshez képest jóval fegyelmezettebbek voltunk, megtaláltuk időben a helyeket, tudtunk ezáltal gyakorolni…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-07 Kezdés: 18:00

 • Az egész meccset, az első negyedtől kezdve, öt perces sorcserékkel játszottuk le. Azt kell mondjam, hogy valóban mindenki kivette a részét ebből a győzelemből, hiszen aki lehetőséget kapott,…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-11 Kezdés: 17:30

 • A két félidő teljesen ellentétes mederben folyt, mintha nem is ugyanaz a két csapat játszott volna egymás ellen. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben behozhatatlan előnyt adtunk a…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-02-10 Kezdés: 12:30