Leány U11/Mini: Végre teljes csapattal

A januári fordulóra nagy örömömre feltöltődött a csapat fiatal, 2013-as játékosokkal. Az elmúlt hónapok kiválasztó munkájának első lépcsőjéhez érkeztünk a Mini csapat életében, a csapat ügyes és lelkes fiatal kengurukkal lett tele. Vannak még rejtett tartalékok, idővel mindenki megérkezik.

Az első ellenfelünk ezen a hétvégén gyors, erős, korosztályos fiúkból állt, nem nagyon tudtuk követni a játékukat. Mégis akadtak szép jelenetek időnként, amelyek főleg védekezésben látszottak. Még ijedten passzolunk „valahová” a pályán és rémületünkben dobjuk el a ziccereket, de a rutinnal majd tisztulni fog a technikánk is.

A két meccs közötti szünetben az öltözőben átbeszéltük a feladatokat, kicsit változtattunk a negyedek összeállításán és nagy lekesedéssel futottunk neki a második mérkőzésnek. Igazi néző barát, izgalmas mérkőzés kerekedett ki a velünk hasonló tudású csapat ellen, ahol részünkről a pontosabb befejezések és a figyelmesebb védekezés dominált.

Óriási élmény volt a hétvége mindenkinek, a következő fordulóra sokmindent kell gyakorolni, igyekszünk előre menetelni. 

Köszönjük ellenfeleinknek a játékot, a szülőknek a sportszerű és lelkes szurkolást!

Hajrá Kaszások!

 

 2023.01.14. U11 4. forduló, R csoport

 

PSE Párducok – Kaszás Mini Girls 42 – 18

(16-2, 13-9, 8-5, 5-2)

Evellei Lili (3), Szabó-Szondi Lili, Kárpáti Heléna (3), Kovács Lilla (1), Király Fanni, Kenyeres Orsolya (3), HAJDU Írisz (5), Nagy Eliza, Szoó-Kovács Vilma (3), Szegedin Anna, Ormándlaki Flóra, Felkai Nikolett

 

Kaszás Mini Girls –  KLKA Dunaalmás 23 – 21

(2-6, 14-7, 0-2, 7-6)

Evellei Lili, Szabó-Szondi Lili (1), KÁRPÁTI Heléna (8), Kovács Lilla (1), Király Fanni, Kenyeres Orsolya, Hajdu Írisz (1), Nagy Eliza, SZOÓ-KOVÁCS Vilma (9), Szegedin Anna, Ormándlaki Flóra, Felkai Nikolett (3)


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00