Leány U12: Magabiztos győzelmek a 2. fordulóban

A második fordulóban két fiúcsapat ellen mérkőztünk meg. Az utóbbi időben próbáltunk minél jobban felkészülni a fiúk stílusára akár edzésen akár edzőmérkőzésen. Első ellenfelünk az U11-es Vasas gárdája volt, akik ellen fizikailag és rutinban is előnyünk volt. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, rengeteg szerzett labdánk volt, amikből könnyű kosarat dobtunk. Második sorunk folytatta a jó védekezést, de támadásban sok pontatlanság miatt kevés kosarat szereztünk. A második félidőben nem lazítottunk végig hajtottuk az ellenfelet, védekezésünkkel maximálisan elégedett vagyok, támadásban azonban előre kell majd lépnünk. Egyrészt a befejezéseket pontosítani kell, másrészt a két ember kapcsolatából többet szeretnénk viszontlátni, mert edzéseken sokat foglalkozunk ezzel.

Második mérkőzésünk a Kiss Lenke korosztályos csapata volt. Fizikálisan fölénk nőttek, de technikai illetve taktikai képzettségben előttük jártunk, amit kihasználva egy meglepően könnyű győzelmet arattunk. Megint robbantottunk a rajtnál 17-2-es előnyt építettünk ki. Második ötösünk tovább építette az előnyt, ellenfelünk „gólvágóját” szépen kikapcsoltuk a játékból. Harmadik negyedben ugyanazt az ellenállhatatlan játékot folytattuk, a záró játékrészben azonban leeresztettünk, így ez a játékrészt nem sikerült megnyernünk.

Gratulálok a csapatnak a mai két győzelemhez, mert kifejezetten jól játszva sikerült nyernünk. Több játékosunk is sokat lépett előre, akár a fiatalabb feljátszókból, akár a korosztályos játékosokról beszélünk. A mérkőzésen kapott feladatokat jól megvalósítottuk, és sok dolgot, amit edzésen gyakoroltunk visszaláthattunk. Egy csoporttal följebb kerültünk így a következő fordulóban nehezebb ellenfelekkel fogunk találkozni, úgyhogy készülünk gőzerővel tovább! Hajrá Kaszások!!!

 

2022. november 13., vasárnap

 

Első mérkőzés

Óbudai Kaszások Girls  – Vasas Akadémia U11 52:13 (21:3; 8:1; [3:6] 8:2; 12:2)

Kaszások: CEGLÉDI 18, Szalay 5,  Kutrovácz 4, Németh, Zsuffa 1, Sárközy 4, Sterbenz 10, Berke 1, Csoknyay 2, PEREDY  3, FILEP 2, Zámbó-Digruber 2

 

Második mérkőzés

Kölökös Fiúk/A  – Óbudai Kaszások Girls 24:54 (2:17; 8:16; [3:4] 4:15; 7:2)

Kaszások: CEGLÉDI 18, Szalay 3,  KUTROVÁCZ 5, NÉMETH 4, Zsuffa 1, Sárközy 1, STERBENZ   12, BERKE  3, Csoknyay 1, Peredy 4 KOZÁK 3, Zámbó -Digruber


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00