Leány U16: Ismét egy Tüske

U16 Leány

Helyszín: Tüske csarnok

Játékvezetők: Novák Bence, Belák Dorka

Nézők száma: 35

Mérkőzés időpontja: 2023-03-05 11:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
BEAC-Újbuda KA/B 15 15 20 12 62
Óbudai Kaszások U16 Leány 13 15 13 14 55

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások: Babay-Bognár 10, Csocsán 11/3, MAHMOUD 18/12, Sterbenz 3, Kerékgyártó 12 Cs: Nádasdy, Krajcsovich, Takács 1, Paulicska, Berecz-Erdei, Léh

1. félidő

Először is szeretnék gratulálni a BEAC csapatának, mert rendkívül harciasan és motiváltan érkeztek meg vasárnap délelőtt erre a mérkőzésre. Sajnos ez rólunk nem mondható el. Az első félidőben szinte végig dekoncentráltan játszottunk. A legtöbb lepattanó és szabad labda az ellenfélé lett. Eladott labdáink és támadásban a rossz döntések sora rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Legjobban, ami jellemzi, hogy mennyire nem voltunk ott fejben, az a büntető dobásunk: 9-ből 1-et sikerült értékesíteni… így is csak 2 pont volt a félidőre a két csapat között.

2. félidő

A második félidőben sem jött az az átütő erő és lendület a csapattól, ami ehhez a mérkőzés megnyeréséhez kellett volna. Sőt, védekezésben sorra butaságot követtünk el, nem váltunk kellően agresszívvá. Pontosan tudtuk, hogy melyik játékos mire képes az ellenfélből, mire kell figyelni, de ennek ellenére sem tudtuk jól megoldani a védő feladatainkat. Támadásban csak olykor-olykor pislákoltunk.

Összegzés

Nem szeretném felmenteni azzal a csapatot, hogy többen betegséggel küszködtek a mérkőzés folyamán és az elmúlt hetekben, de az biztos, hogy ez nagyban befolyásolta a mérkőzést. De, ami ennél is fontosabb, hogy az elmúlt két hétben nem tudtunk olyan edzésmunkát végezni, ami ahhoz kell, hogy a csapat magabiztosan és élesen tudjon játszani. Egyszer megégtünk már itt a Tüskében, utána sikerült kijavítani a hibáinkat és hazai pályán visszavágni ellenfelünknek. Most is erre törekszünk és bízom benne, hogy a vereségből csakis tanulni lehet.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00