Leány U18: Kitartás Luca!

U18 Leány

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola

Játékvezetők: Waigand Ágoston, Vigh Barnabás Dominik

Nézők száma: 25

Mérkőzés időpontja: 2023-12-02 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KKS 2 3 17 16 38
Óbudai Kaszások U18 26 15 13 18 72

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások: FERLETYÁK 14, Mahmoud 3, STERBENZ 18, Csocsán 9/3, Kerékgyártó 4
Cs: Krajcsovich 2, Forró, SZABÓ 8, Kocsis 7/6, Koós 7, Léh

1. félidő

A mérkőzést megelőzően tisztán láthattuk a tabella állásából és az előzetes eredményekből, hogy a két csapat más célokért küzd a bajnokságban. Míg mi veretlenül a régió megnyerését tűztük ki, addig a KKS csapata több vereséget is szenvedett már a csoportunkban. Ettől függetlenül, ehhez a mérkőzéshez is úgy álltunk, ahogy a legtöbbhöz, tiszteljük ellenfelünket és próbáljunk fejlődni, gyakorolni. Az első negyedben lendületes kezdést és agresszív félpályás védekezést kértünk a lányoktól, amiben akadt egy-két kisebb hiba főleg kommunikáció terén és elcsúsztak a váltások, de összességében a dobott és a kapott pontok száma azt bizonyította, hogy koncentráltan érkeztünk. A negyed hetedik percében egy palánk alatti lepattanó harcnál Luca súlyos térdsérülést szenvedett és ez mindenkit megviselt. A második negyedben a támadó játékunk lendülete visszaesett, de védekezésben még mindig szépen tartottuk a keresztúri lányokat. Nagy fölény birtokában mehettünk a nagyszünetre. (5-41).

2. félidő

A második félidőben nehéz volt fenntartani a koncentrációt, nem csak a játékosoknak, de nekünk edzőknek is. Több védekezést is gyakoroltunk, de egyértelműen a nem túl agresszív zónánk ellen ellenfelünk sokkal könnyebben játszott és bedobta az üres helyzeteit. Ezáltal mi lendületet vesztettünk, megtört a ritmusunk és a nagy főlény birtokában, illetve Lucáért aggódva a teljesítményünk igencsak visszaesett minden téren. Az utolsó negyedben támadásban leginkább Bonci és Zita duója élt csak igazán, de összességében Nono 8 pontja is örömre ad okot a továbbiakra nézve.

Összegzés

Csak az számít, hogy Luca sérülése ne legyen annyira komoly! Vele vagyunk, támogatjuk mindenben és mihamarabbi felépülést kívánunk!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00