Leány U18: Nem volt ott a fejünk

U18 Leány

Helyszín: MTK Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Hegedűs Attila, Gombos Márk Bálint

Nézők száma: 20

Mérkőzés időpontja: 2023-05-07 16:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 13 21 20 24 78
Óbudai Kaszások U18 14 10 13 13 50

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszások: Babay-Bognár 5, Csocsán 8/6, Paulicska 2, Kuncz 2, Evellei 12 Cs: KERÉKGYÁRTÓ 17, Udvardi-Lakos, Kocsis 2, Nádasdy 2, Száger

1. félidő

Az első félidő első perceiben még tudtuk kontrollálni és irányítani a mérkőzést gyorsabb támadásainkkal, de aztán ahogy az az egész mérkőzésre jellemző volt, nem voltunk élesek. Luca beállását követően támadásban megélénkültünk, de védekezésben sok hibával játszottunk.

2. félidő

A második félidőre sem igazán változott a játék képe. Nem voltunk ellenfelei a hazai csapatnak. Aminek örülök, hogy azok a játékosok, akik év közben kevesebb lehetőséget kaptak, ezen a mérkőzésen többet tudtak játszani és ezzel tapasztalatot gyűjteni.

Összegzés

Sajnálom, hogy ez a meccs így sikerült és nyomokban tartalmazott csak kosárlabdát, fontos lett volna a felkészülésünk szempontjából a kadet keresztjátéra, de fejben nem voltunk ma itt és két kulcsjátékosunk hiányát is megéreztük.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…