Leeresztve

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Győri Ferenc

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-05-14 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KLKA 23 15 16 15 69
Kadett I. (ffi) 9 8 12 20 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Korpás, Varsányi 6/6, Fey, SAFRANKA 15/3, Dócs 7/3
CS: Vasali 6/3, Chabot 1, Léh 6, Csocsán 3, Katona 5/3, Korompay

1. félidő

Aktuális ellenfelünk eddig egyetlen vereséget szenvedett a bajnokságban, éppen tőlünk! Január végén idegenben arattunk bravúrszagú győzelmet ellenük, igaz – bár mi sem teljes csapattal voltunk, – ellenfelünknél több meghatározó játékos nem lépett akkor pályára.
Most fordult a kocka! A KLKA-t a visszavágás vágya is fűthette, mert érezhetően elszántan, teljes kerettel érkeztek, míg nálunk meghatározó játékosok ücsörögtek civilben a kispadon. Nem is tudtunk rendesen készülni erre a meccsre, több játékosunk az előző héten – iskolai elfoglaltságok miatt, – nem is edzett, és a meccset megelőző napi edzést is a határidős MKOSZ fizikai felméréssel töltöttük.
Borítékolható volt, hogy nem leszünk nagy formában és úgy is lett… ! Mintha elfelejtettünk volna kosárlabdázni! Többeknek az is gondot okozott, hogy a játékainkat észben tartsák, rengeteg volt a helyezkedési hiba. Sokszor nem értettük meg egymást, amiből jöttek az eladott labdák és persze a könnyű kapott kosarak. Káosz és zűrzavar uralkodott a támadó térfelünkön az első félidőben és ezt jól példázza a 17 dobott pont.

2. félidő

Jóval nagyobb arányú vereség is kilátásban volt, de vendégeink sem a gólarányjavításra törekedtek, ill. mi is kezdtünk belelendülni, és a fordulás után folyamatosan javult a támadójátékunk minősége. Az mindenképpen pozitívum, hogy 70 pont alatt tartottuk a komoly játékerőt képviselő, egy évvel idősebb ellenfelünket, és ez is azt mutatja, hogy, az előre játékban jelentkező nehézségeink ellenére, a védekezésünk egész jó volt. Minden játékosunk nagyjából ugyanannyit lehetett a parketten és az nagy dolog, hogy így is stabilak, egységesek voltunk hátul. Védekezésben most már mindenkire lehet számítani, ahogy a mostanában lejátszott meccseinkből is kiderült. Ez egy nagyon erős alap a jövőre nézve!

Összegzés

Egy kicsit szerencsétlenül alakultak a dolgaink így, a szezon vége felé. Nem tudtunk rendesen edzeni mostanában, és sérülések is sújtanak minket. Ma is csak úgy lett volna esélyünk a szoros(abb) meccsre, ha jó formában, teljes csapattal tudunk kiállni.
Ezzel a mérkőzéssel lezárult számunkra a budapesti kadet bajnokság, az 5. helyen végeztünk, ami nem rossz, de nincs különösebb jelentősége, mert ez a szezon az építkezésé volt. Még van pár regionális meccsünk, amit a 2003-asainkkal közösen játszunk le és becsülettel odatesszük magunkat!
A KLKA-nak gratulálunk a bajnoki címhez!

Hasonló tartalmak

 • Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a serdülő lányok Országos B Döntője, ahova 7. kiemeltként kerültünk. Nagy elánnal készültünk erre a hétvégére és meglepetést szerettünk volna okozni. Az első meccsünket a 2. kiemelt Gödi Gólyákkal játszottuk, akikkel a szezon során azidáig egyszer találkoztunk, ahol vereséget szenvedtünk. Az első…

 • U12 Fiú
 • A játék képe alapján abszolút elégedett vagyok a csapattal, jó mentalitásban és önzetlenül kosaraztunk. Az első félidős téglagyárért kár, de örültem neki, hogy a második félidpre tudtunk javítani…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2024-06-01 Kezdés: 11:45

 • Gratulálok ellenfelünk a győzelemhez, a srácaimnak pedig az ezüstéremhez. Igazából 1 mérkőzésen múlott az arany sorsa, ha előre az ember tudja a bajnokság kiírását lehet máshogy áll ott…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-26 Kezdés: 14:00