Leeresztve

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gruber Nikolett, Győri Ferenc

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-05-14 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
KLKA 23 15 16 15 69
Kadett I. (ffi) 9 8 12 20 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Korpás, Varsányi 6/6, Fey, SAFRANKA 15/3, Dócs 7/3
CS: Vasali 6/3, Chabot 1, Léh 6, Csocsán 3, Katona 5/3, Korompay

1. félidő

Aktuális ellenfelünk eddig egyetlen vereséget szenvedett a bajnokságban, éppen tőlünk! Január végén idegenben arattunk bravúrszagú győzelmet ellenük, igaz – bár mi sem teljes csapattal voltunk, – ellenfelünknél több meghatározó játékos nem lépett akkor pályára.
Most fordult a kocka! A KLKA-t a visszavágás vágya is fűthette, mert érezhetően elszántan, teljes kerettel érkeztek, míg nálunk meghatározó játékosok ücsörögtek civilben a kispadon. Nem is tudtunk rendesen készülni erre a meccsre, több játékosunk az előző héten – iskolai elfoglaltságok miatt, – nem is edzett, és a meccset megelőző napi edzést is a határidős MKOSZ fizikai felméréssel töltöttük.
Borítékolható volt, hogy nem leszünk nagy formában és úgy is lett… ! Mintha elfelejtettünk volna kosárlabdázni! Többeknek az is gondot okozott, hogy a játékainkat észben tartsák, rengeteg volt a helyezkedési hiba. Sokszor nem értettük meg egymást, amiből jöttek az eladott labdák és persze a könnyű kapott kosarak. Káosz és zűrzavar uralkodott a támadó térfelünkön az első félidőben és ezt jól példázza a 17 dobott pont.

2. félidő

Jóval nagyobb arányú vereség is kilátásban volt, de vendégeink sem a gólarányjavításra törekedtek, ill. mi is kezdtünk belelendülni, és a fordulás után folyamatosan javult a támadójátékunk minősége. Az mindenképpen pozitívum, hogy 70 pont alatt tartottuk a komoly játékerőt képviselő, egy évvel idősebb ellenfelünket, és ez is azt mutatja, hogy, az előre játékban jelentkező nehézségeink ellenére, a védekezésünk egész jó volt. Minden játékosunk nagyjából ugyanannyit lehetett a parketten és az nagy dolog, hogy így is stabilak, egységesek voltunk hátul. Védekezésben most már mindenkire lehet számítani, ahogy a mostanában lejátszott meccseinkből is kiderült. Ez egy nagyon erős alap a jövőre nézve!

Összegzés

Egy kicsit szerencsétlenül alakultak a dolgaink így, a szezon vége felé. Nem tudtunk rendesen edzeni mostanában, és sérülések is sújtanak minket. Ma is csak úgy lett volna esélyünk a szoros(abb) meccsre, ha jó formában, teljes csapattal tudunk kiállni.
Ezzel a mérkőzéssel lezárult számunkra a budapesti kadet bajnokság, az 5. helyen végeztünk, ami nem rossz, de nincs különösebb jelentősége, mert ez a szezon az építkezésé volt. Még van pár regionális meccsünk, amit a 2003-asainkkal közösen játszunk le és becsülettel odatesszük magunkat!
A KLKA-nak gratulálunk a bajnoki címhez!

Hasonló tartalmak

  • A Gyermek Kupa utolsó fordulójában már tét nélkül léphettünk pályára, ugyanis a bajnokság korábbi szakaszában már kivívtuk az év végén rendezendő Szakmai Tornán való részvételt. Ez remek lehetőségnek ígérkezett arra, hogy felszabadultan játszunk egy jó meccset a MAFC csapatával, akivel minden fordulóban patinás csatákat vívtunk eddig is.…

  • A Gyermek bajnokság 2023/24-es kiírásának utolsó fordulójában két ismerős csapattal mérkőzjettünk meg. A TFSE A csapatával kezdtünk, akik ellen fölött győzelmet arattunk legutóbb. Egész héten remekül edzett a csapat, ígx reménykedtem, hogy ma megmutatjuk a kilátogatóknak és magunknak, hogy mire vagyunk képesek és mennyit fejlődtünk. Ehhez képest…

  • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

    Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00