Lehetőségünk nyílt gyakorolni

Helyszín: 1041 Budapest, Erzsébet u. 69.

Játékvezetők: Bertók Botond, Hőger Bence

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-01-12 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Lányok 5 2 8 4 12 31
Kaszás Girls 15 22 1 18 14 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay-Bognár Kinga 34, Frenyó Nóra, Horváth Anna 4, Horváth Hella 1, Henglár Adél, Juhász Adrienn, Kamarás Lilla 2, Krajcsovich Jázmin 21, Sterbenz Anna 4, Szakáli Anna 2, Sziebert Gréta

1. félidő

Az edzéseken nagyot tudtunk előrelépni az előző forduló óta, most az volt a következő lépés, hogy ezeket mérkőzéshelyzetben is megvalósítsuk.
Nagyon szép, pontos játékkal kezdtünk és az előzetesen megbeszéltekből gyakorlatilag minden megvalósult a játékunkban. A sebességbeli fölényünket jól használtuk ki, így már az első negyedben stabil előnyre tettünk szert, amit a második negyed során tovább növeltünk. Az egyetlen, ami a mérkőzés fényét kissé elhomályosítja, a félidei büntető, ahol a kapkodásban mindössze egyet sikerült értékesítenünk.

2. félidő

A nagy különbség nyújtotta biztonság miatt a győzelmet nem fenyegették a hibák, amik az új feladatok végrehajtásából adódtak és így a kevesebb játéktapasztalattal rendelkező játékosaink is több időt tudtak a pályán tölteni. Még mindig nagy hangsúlyt fektettünk az 1:1-ekre és több türelemre lett volna szükség a befutásos játékokra.

Összegzés

Végig fölénnyel játszottunk, így remek alkalmunk nyílt a gyakorlásra. A mérkőzés elején szépen, pontosan mentek a feladatok, de ahogy fáradtunk, egyre több instrukcióra volt szükség. Örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzés sikeréhez, nagy lépéseket tettünk előre.

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…