Lehetőségünk nyílt gyakorolni

Helyszín: 1041 Budapest, Erzsébet u. 69.

Játékvezetők: Bertók Botond, Hőger Bence

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-01-12 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Lányok 5 2 8 4 12 31
Kaszás Girls 15 22 1 18 14 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay-Bognár Kinga 34, Frenyó Nóra, Horváth Anna 4, Horváth Hella 1, Henglár Adél, Juhász Adrienn, Kamarás Lilla 2, Krajcsovich Jázmin 21, Sterbenz Anna 4, Szakáli Anna 2, Sziebert Gréta

1. félidő

Az edzéseken nagyot tudtunk előrelépni az előző forduló óta, most az volt a következő lépés, hogy ezeket mérkőzéshelyzetben is megvalósítsuk.
Nagyon szép, pontos játékkal kezdtünk és az előzetesen megbeszéltekből gyakorlatilag minden megvalósult a játékunkban. A sebességbeli fölényünket jól használtuk ki, így már az első negyedben stabil előnyre tettünk szert, amit a második negyed során tovább növeltünk. Az egyetlen, ami a mérkőzés fényét kissé elhomályosítja, a félidei büntető, ahol a kapkodásban mindössze egyet sikerült értékesítenünk.

2. félidő

A nagy különbség nyújtotta biztonság miatt a győzelmet nem fenyegették a hibák, amik az új feladatok végrehajtásából adódtak és így a kevesebb játéktapasztalattal rendelkező játékosaink is több időt tudtak a pályán tölteni. Még mindig nagy hangsúlyt fektettünk az 1:1-ekre és több türelemre lett volna szükség a befutásos játékokra.

Összegzés

Végig fölénnyel játszottunk, így remek alkalmunk nyílt a gyakorlásra. A mérkőzés elején szépen, pontosan mentek a feladatok, de ahogy fáradtunk, egyre több instrukcióra volt szükség. Örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzés sikeréhez, nagy lépéseket tettünk előre.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10