Lemaradunk a rájátszásról

Helyszín: Sport 11 Sportcentrum

Játékvezetők: Dr. Oláh Márk, Földi László, Nepp László

Nézők száma: 35

Mérkőzés időpontja: 2022-03-27 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia 19 18 23 27 87
Óbudai Kaszások | Férfi NB1/B 12 17 20 20 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: CZURA 12/3, FEKETE 18/9, Kalassai 2, BOINITZER 12, Karavdic 10
Cs: BARTOS 10, Mészáros 2, Vigh, Vas-Teplán 3.

1. félidő

Utolsó alapszakasz meccsünk következett vasárnap, ahol nem másért játszott csapatunk, mint az utolsó rájátszást érő nyolcadik helyért. Nem ígérkezett könnyű mérkőzésnek ugyanis az évek óta kiemelkedően szereplő Vasas Akadémia volt az ellenfelünk. A téli mérkőzésünkön ki-ki mérkőzésen maradtunk alul ellenük. Jó lendülettel kezdtük a mérkőzést, de a védekezésünk nem volt a helyén. Sok könnyű kosarat engedtünk ellenfelünknek és nem sikerült betartani a mérkőzés előtt megbeszélt dolgokat. A negyed végére sikerült önmagunkra találni, de hét pontos volt a hátrányunk. A második negyedben szemmel láthatóan jobban játszottunk, gördülékenyebb volt a támadójátékunk is. Sikerült kintről is betalálni de a védekezésünk megint hullámzó volt és a Vasas növelni tudta előnyét. Félidőre 8 pontos volt a hátrányunk.

2. félidő

Félidő után ki-ki meccs alakult ki, amiből valahogy mindig ellenfelünk jött ki jól. Nagyon küzdött csapatunk azonban a 10 pont körüli külö9nbség beállt és egyszerűen, ha közelebb kerültünk, mindig vétettünk hibát, amivel ismét 10 lett a különbség. Nem tudott senki sem előre lépni és átlendíteni csapatunkat a holtpontokon. Az idő fogyott mi pedig folyamatosan ezt a macska-egér harcot vívtuk. Az utolsó negyedre teljesen szétesett a védekezésünk, ellenfelünk több gyors és könnyű kosarat szerzett, amivel le tudták zárni a mérkőzést.

Összegzés

Nagyon küzdöttünk a mérkőzésen, de sajnos több hibát is vétettünk a mérkőzésen kulcsszituációkban. A megbeszélt és gyakorolt dolgok is csak néha jelentkeztek. Nehéz mit mondani ilyenkor, az utóbbi időben egyértelműen javult a csapat és szerettünk volna a rájátszásba kerülni. Gratulálunk a Vasas csapatának és sok sikert nekik a rájátszásra. Mi pedig megyünk tovább és az alsóházi helyosztókon minél jobb eredményt szeretnénk elérni.

Fotó: Felkai Gergely

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00