Lépdelünk felfelé

Helyszín: Vörösmarthy Mihály Gimnázium Tornacsarnok, Érd

Játékvezetők: Iski Zsolt István, Fajszi Zsombor Levente

Nézők száma: 49

Mérkőzés időpontja: 2020-01-18 13:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
TFSE 10 3 23 17 53
Serdülő U13 21 20 21 18 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: HORVÁTH 16, Németh 9, Orosházi 1, Borsányi 6, GERGELY 10, SÁRVÁRY 10, KŐSZEGHY 14, Székely 2, Dózsa, Lückl 4, Herczeg 8.

1. félidő

Míg az első meccsünkön az első negyed volt jobb a másodikhoz képest, ezen a találkozón a második negyedben pályára lépők teljesítettek jobban, pedig az összeállításokon nem változtattunk. Nyilván ebben közrejátszik az is, hogy az aktuális ellenfelünk csapatában melyik az erősebb ötös, de összességében talán elmondható, hogy nem sikerült feltüzelni annyira a srácokat a második meccsre, a majdnem száz pontos győzelem után…

2. félidő

A nagyszünet után 28 pontos vezetésről folytatódott a mérkőzést és ha bizonyos dolgok nem tetszettek az első félidőben, akkor sajnos el kell mondanom, hogy a második félidővel még kevésbé lehettem elégedett. Egyértelműen képzettebb és jobb csapat voltunk a TF-nél, ehhez képest, ha csak 1 ponttal is, de sikerült elvesztenünk a második félidőt. Persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy mi a harmadik és negyedik játékrészt is az első félidei fix összeállításokkal játszottuk le, de ez nem lehet mentség. A sima győzelem így is meglett, de volt bőven javítandó hiba…

Összegzés

Bár simán nyertük meg ezt a meccsünket is, több hiányosságunk is felszínre került, erre tehát mindenképpen jó volt ez a találkozó. Főleg védekezésben vannak javítandó dolgok, tehát szó sincs arról, hogy elégedetten hátradőlnénk. Ellenkezőleg, folytatjuk az eddigi munkát és igyekszünk kijavítani a látott hibákat. Gratulálok a csapatba került 2008-as fiataljainknak, akik az első meccshez hasonlóan ismét remekül helytálltak! Várjuk a következő megmérettetést, Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!