Leült a csapatunk

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Baja, Szent Antal u. 96

Játékvezetők: Tóth Mihály, Kovács István, VB elnök: Kunvári Józs

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-04-06 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Bajai Bácska FKE 20 9 25 21 75
Serdülő I. (ffi) 21 19 12 12 64

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány 2, Balogh Mátyás, Kocsis Marcell 1, Marossy Barnabás 9, Márkus Tamás 2, Szabados Benjámin 12, Korompay Dénes 11/3, Pintye Ákos 8, Vermes Örs 8, Dulic Damjan 4/3, Michel András, Patrik-Pirk Martin 6

1. félidő

Az Országos Serdülő Főtábla alsóházi P csoport tornájának Baja városa adott otthont. Második ellenfelünk a hazai Baja Bácska FKE csapata volt. Ellenük nem játszottunk még a szezon során. Ismeretlen ellenféllel volt dolgunk, ráadásul ők hazai pályán és hazai környezetben játszottak.
Első negyedben oda-vissza potyogtak a gólok. Védekezésben mindkét csapatnak akadtak gondjaik.
Második ötösünk védekezésben már hatásosabb volt, sikerült 10 pont alatt tartani őket.

2. félidő

Harmadik negyedben elképesztő mélyrepülésbe kezdtünk. Bárki lépett fel a porondra, sorra jöttek a hibák főként védekezésben. Ok okozat talán, támadásban nem találtunk ritmust és rengeteg nehéz dobást vállaltunk, amiből rengeteg mellé ment. Nem törekedtünk indításra. Az ellenfél 7-es játékosat nem tudtuk megfogni se egyénileg, se csapatvédekezéssel. Egyszerűen nem éreztem a tüzet bennünk. Hasonlóan, mint az előző mérkőzésen. Leült a csapatunk, és nem jól reagáltuk le a mérkőzést.

Összegzés

Nem jól kezdtük meg a szereplésünket a tornán. Szombaton beszedtünk kettő fájó vereséget, ami komoly hatással volt a csapatra. Nem voltunk könnyű helyzetben, ketten betegségből felépülve vállalták a mérkőzést. Az új tanult anyag még nem megy azon a szinten, ami természetes. De már a figyelmünk a másnapi Nyíregyháza SC elleni mérkőzésre irányult a mérkőzés követően. Az egy másik nap lesz, másik mérkőzés. Cél a javítás! Hajrá Óbuda!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…