Leültünk

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok 1104 Budapest, Har

Játékvezetők: Pál Roland, Hegedűs Attila

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-31 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki BéKáK 10 8 5 13 9 45
Békási Kaszások U11 17 5 1 8 6 37

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Békási Kaszások: Grósz Máté 0, Ollai Péter 1, Vitéz Botond 4, Daróczi Gergő 0, Fülöp Roland 5, Paár Ákos 9, Szántó Bálint 2, Czirkos Ákos 16.

1. félidő

Elérkezett a negyedik forduló a Kenguru Kupában, ahol Bence bácsi helyett Máté bácsi indította pályára a legényeket. Betegségek miatt sajnos csak nyolcan tudtunk a pályára lépni. Tudtuk, hogy fárasztó lesz csere nélkül mérkőzni, de az első negyedben nagy lendülettel és hatalmas energiákat mozgósítva, szép játékkal tudunk előnyt szerezni. Mindenki kivette a játékból a részét. Majd következett a második negyed, ahol a táblára nézve megnyugodtak a fiúk és elveszett a koncentráció és a pontosság. Hibát hibára halmoztunk emiatt csökkent az előnyünk. A félidei büntető dobásnál csak egy dobást értékesítettünk ez rá is tette a pecsétjét a második félidei játékunkra. Így egállal fordultunk.

2. félidő

A lelkesítés után egy gyors kosárral kezdtük a negyedet, majd hosszú percekig nem találtuk magunkat a pályán. Elfáradtak a fiúk fejben és alap dolgokat rontottunk, lépéshiba, kétszerindulás, nem találták az embert, rossz helyen védekeztek és az ellenfelünk ezt kihasználva gyors kosarakat szerzett, így át is vették a vezetést. A kispadról se jött a buzdítás, elveszett a fókusz. Leültünk és bármennyire is küzdöttünk, hajtottunk a negyedek végén a vezetést már nem tudtuk visszaszerezni.

Összegzés

Koncentrált bemelegítés után jól kezdtük a mérkőzést, mindent megcsináltak a fiúk, amit kértünk tőlük. A második negyedben elaludtunk, de még mindig vezetni tudtunk. Sajnos a félidei büntetőket elkapkodtuk, emiatt szomorúak voltunk, mert mind a nyolc pontot be kellett volna húznunk és tudjuk, hogy mindenki be tudja dobni. Nem könnyítettük meg a játékunkat. Azonban voltak kimagasló egyéni teljesítmények és szép csapatjátékok. A lepattanókra nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk. Nem szomorkodhattunk, gratuláltunk ellenfelünknek, ügyesen játszottak. Mi gyorsan összekaptuk magunkat, mivel már jött is a második mérkőzésünk.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00