Leány U12: Újabb körbeverés…

Két ismerős ellenféllel találkoztunk. A pasaréti fiúkkal negyedszerre, a kőbányai lányokkal harmadjára hozott össze minket a sorsolás. A lányok ellen kezdtük a vasárnapi programot, kiélezett első negyed után 2 pontos előnnyel várhattuk a folytatást. Második negyed jó védekezéssel jelentkezett, amiből több könnyű kosarat tudtunk szerezni. A harmadik negyedben igen furcsa dolgokat csináltunk, ami által a 10 pontos előnyünk elolvadt. Anna extra villanásaival kihúztuk a negyedet, de alaposan megnehezítettük a dolgunkat. Negyedik negyedben végig szorosan alakult az eredmény. A két csapat már ismerte egymást, így mindkettő igyekezett a másik erősségét kioltani. Az utolsó percben sikerült egy jó alapvonali variációból Vikinek kosarat szereznie, ezzel 4 pontra növelte az előnyünket, így végül kisebb izgalmakkal sikerült nyernünk.  Anna és Viki extra egyéni teljesítménye mellett mindenki nagyon szépen dolgozott ezen a mérkőzésen, igazi csapatmunka volt.

Egy meccs szünet után játszottunka fiúk ellen, ahol ha csoportgyőzelmet akartunk ünnepelni akkor nyernünk kellett.  Sajnos már a korábbi meccseinken is többször bebizonyosodott, hogy a fiúk sebességével, agresszivitásával nem tudunk mit kezdeni. Hiába készültünk, ideig-óráig partiban voltunk, de ahogy fáradt a fejünk és a lábunk egyre több és nagyobb butaságot követtünk el. Ezeket a hibákat, butaságokat, bambulásainkat kíméletlenül kihasználták. A harmadik negyedben dőlt el a mérkőzés, ahol rendre meggyűlt a bajunk a bedobásokkal, amikből sorra könnyű kosarakat kaptunk. Hiába próbálkoztunk nem tudtunk közelebb jönni, mint 10 pont így a körbeverésből is rosszul jöttünk ki.

Sajnálom, hogy vereséggel jártuk a szezont. Hosszú volt az út augusztustól idáig, és igencsak hullámzó. Majdnem minden fordulóban megjártuk a mennyet és a poklot is… Nem tudtunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, ami csapatunk összetételét nézve talán nem is csoda. Az apróbb sikereknek kell örülnünk, ilyen például, hogy a kőbányaiakat háromból három mérkőzésen is megvertük. Köszönjük a szülők egész éves támogatását, segítségét!!

Hajrá Kaszások!!!

Első mérkőzés

Kőbányai Darázslányok – Óbudai Kaszások Girls 53-59 (12:14; 5:13; [4:5] 22:13; 10:14)

Kaszások: Ceglédi 22,  Sterbenz 22, Demeter-Nyitrai, Matuszka,  Zsuffa 1, Kozák, Sárközy,  Berke 4, Csoknyay 5, Peredy 2, Matuszka,, Szalay 1, Zámbó-Digruber 2

 

Második mérkőzés

Óbudai Kaszások Girls – Vasas Akadémia U11  42-52 (7:5; 11:10; [3:7] 9:19; 12:11)

Kaszások: Ceglédi 6,  Sterbenz 21, Demeter-Nyitrai 1, Matuszka,  Zsuffa 2, Kozák, Sárközy 3,  Berke 2, Csoknyay 1 , Peredy 2, Matuszka,, Szalay 4, Zámbó-Digruber


Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00