Ma ennyire futotta erőnkből

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Jankovics Viktor Zsolt, Nagy István

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-04-06 18:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Pvsk 23 13 26 25 87
Óbudai Kaszások U18 20 13 21 15 69

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Korompay 3/3, Varsányi 4, FORRÓ 21, Dócs 17, Orbán 7/3
CS: DOBOSSY 9/3, Szabados, CSOCSÁN 7, Kolozsvári, Antal 1, Dulic

1. félidő

A remek formában lévő PVSK látogatott Óbudára a rájátszás soron következő fordulójában szerda este. A baranyaiak imponáló, 6 meccses győzelmi szériában voltak és többnyire nagy különbséggel nyerték meccseiket. Jó játék, sőt, talán extra kellett volna ahhoz, hogy győzelmi esélyeink legyenek, ám végig érződött, hogy ma nem tudunk ilyen teljesítményt nyújtani. Sok taktikai váltást próbáltunk eszközölni, hogy ellensúlyozzuk a gyengébb játékunkat és ezzel ideig-óráig tudtuk tartani a lépést a határozottan és magabiztosan játszó pécsiekkel.

2. félidő

Végig futottunk az eredmény után, hogy aztán a 3. negyed elején meg is fordítsuk az állást. Ám tiszavirág életűnek bizonyult a vezetésünk, erősített a Pvsk és 13 ponttal elhúztak. Innen még valahogy fel tudtunk állni és az utolsó játékrész 3. percében 2 pontra visszajöttünk, ezzel el is lőttük a puskaporunkat. Nagyon elfáradtunk, benne volt még a lábakban a vasárnapi hosszabbításos meccs ill. a hosszú út, és amúgy is nagyon megterhelő sorozatban vagyunk.

Összegzés

Gratulálunk a PVSK-nak! Egyfelől a mai meccsért, jók voltak, megérdemelten nyertek. Másfelől pedig azért, mert Pécsett, a Rátgéber Akadémia mellett nem lehetett könnyű egy ilyen szintű csapatot felnevelni és egyáltalán egyben tartani! A piros csoportos NB I-es csapatukban (is) komoly szerepet betöltő Högye meg külön kategória, ezt ezen a meccsen is bizonyította.
Nekünk egyáltalán nem szabad elkeserednünk, gyorsan túl kell lépni ezen a vereségen, frissülnünk kell és a következő kulcs mérkőzésre koncentrálnunk!

Hasonló tartalmak

  • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

  • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

    Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

  • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…

  • Az alsóház harmadik fordulójában a TFSE és a DKKA várt ránk az L2 teremben.

    Célunk volt, hogy az edzésen gyakorolt mozgásokat beépítsük a támadójátékunkba, minél többet vissza jöjjön, ezért már a bemelegítés során is erre igyekeztünk erre fektetni a hangsúlyt. A Dávid Kornél kezdte jobban a mérkőzést,…