Magabiztos győzelem

Helyszín: 1104 Budapest, Harmat u.88. (Kada köz)

Játékvezetők: Tompa Gellért, Boros Krisztina

Nézők száma: 64

Mérkőzés időpontja: 2019-11-23 10:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Zsíros Akadémia Kőbánya/2008 2 15 15 12 44
Serdülő U13 22 22 26 19 89

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA/C: Kiss 8, Tóth 7, Pusztai 4, Borsányi 5/3, Horváth 8, Beke 7/3, Neszmélyi 4, MICHEL 14, Lugossy 2, GOÓR 13/3, Jójárt 8, Gergely 9.

1. félidő

Vegyes összeállításban küldtük pályára a serdülő „A” és „B” csapatunk játékosait. Bár ilyen összetételben még soha nem játszottak, jó volt látni, hogy mindenki élt a neki szánt játékpercekkel és az egyéni megmozdulásokon kívül, szép összjátékból, több ember kapcsolatának köszönhető helyzetből is volt kosár bőven. Fontos volt számunkra, hogy minden játékosunk közel egyforma időt töltsön a parketten, ezért mindkét negyedben folyamatosan forgattuk az adott negyedben szereplő 6 játékosunkat

2. félidő

A második félidőben is ugyanazokkal a fix emberekkel játszottunk negyedenként, mint a nagyszünet előtt, hiszen ténylegesen kiemelt figyelmet szántunk ezen a mérkőzésen annak, hogy mindenki megkapja a lehető legtöbb lehetőséget a tapasztalatszerzésre és fejlődésre.

Voltak hibák, amiken még van mit csiszolni és javítani, de összességében dicséret illeti a srácokat, hiszen ez a tizenkét játékos még sosem játszott így együtt, mégis összetartó és egységes csapatot alkottak és megérdemelt győzelmet arattak.

Összegzés

Teljesen vegyes összetételben érkeztünk a mérkőzésre. A serdülő „A” csapatunkat öt játékos képviselte, míg a „B” keretünkből heten érkeztek. Ebből adódóan a srácok 1-2 kivételtől eltekintve teljesen külön edzenek egymástól, máshol tartanak képzettségben és taktikailag is egyaránt. Természetesen sok számonkérhető alapelvünk van, mely átível a korosztályos különbségeken, ezekre fókuszáltunk és ennek köszönhetően megvoltak az alap mozgásaink és a csapat szintű játékunk. Bár ellenfelünk képzett játékosokból állt, nálunk fiatalabbak voltak és így mind fizikálisan, mind pedig képzettségben előnyben voltunk, amit a végeredmény is jól mutat. Mindezek figyelembevételével természetesen elismerjük ellenfelünk elvitathatatlan érdemeit, de örülünk a győzelemnek és gratulálunk hozzá minden játékosunknak. Köszönjük a szurkolást és a szülői támogatást!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00