Magabiztos győzelem

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok – 1104 Budapest,

Játékvezetők: Matejovics Márk, Boros Krisztina

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-01 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 5 2 4 6 0 17
Kaszás Girls 20 16 3 8 33 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay-Bognár Kinga 33, Bakos Anna 6, Frenyó Nóra, Horváth Anna 6, Horváth Hella 11, Henglár Adél 2, Juhász Adrienn, Kamarás Lilla 3, Krajcsovich Jázmin 10, Szakáli Anna 4, Sziebert Gréta 1

1. félidő

Sokmindenben változtattunk az előző forduló óta és ezeket szerettem volna viszontlátni ezen a mérkőzésen.
Az első negyedben magabiztos fölényt alakítottunk ki és bár néhány dolog visszaköszönt abból, amit az elmúlt időszakban gyakoroltunk, még volt mit csiszolni a játékunkon és ez a mérkőzés erre jó lehetőséget biztosított.
A második negyedben támadófeladatokat kaptak a lányok, add és fuss játékokat igyekeztünk kialakítani, de sajnos nem mindig volt türelmünk kivárni a megfelelő helyzetet, viszont gyors labdaszerzésekkel és lepattanószerzésekkel folyamatosan biztosítottuk a labdabirtoklásunkat.

2. félidő

A félidőben kialakult nagy különbség jó lehetőséget adott nekünk a további gyakorlásra és az új elemeknek a játékba való beépítésére. A harmadik negyedben nagyon a feladatra koncentráltunk és mivel ez nem mindig ment zökkenőmentesen, így egy szoros negyedet játszottunk. Az utolsó negyedben különböző megkötésekkel játszva tovább növeltük az előnyünket.

Összegzés

Számunkra egy jó lehetőség volt ez a mérkőzés a gyakorlásra, ezt sikerült is megvalósítanunk. Gratulálok a lányoknak!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…