Magabiztos győzelem

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok – 1104 Budapest,

Játékvezetők: Matejovics Márk, Boros Krisztina

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-12-01 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Török Sasmadarak 5 2 4 6 0 17
Kaszás Girls 20 16 3 8 33 80

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Babay-Bognár Kinga 33, Bakos Anna 6, Frenyó Nóra, Horváth Anna 6, Horváth Hella 11, Henglár Adél 2, Juhász Adrienn, Kamarás Lilla 3, Krajcsovich Jázmin 10, Szakáli Anna 4, Sziebert Gréta 1

1. félidő

Sokmindenben változtattunk az előző forduló óta és ezeket szerettem volna viszontlátni ezen a mérkőzésen.
Az első negyedben magabiztos fölényt alakítottunk ki és bár néhány dolog visszaköszönt abból, amit az elmúlt időszakban gyakoroltunk, még volt mit csiszolni a játékunkon és ez a mérkőzés erre jó lehetőséget biztosított.
A második negyedben támadófeladatokat kaptak a lányok, add és fuss játékokat igyekeztünk kialakítani, de sajnos nem mindig volt türelmünk kivárni a megfelelő helyzetet, viszont gyors labdaszerzésekkel és lepattanószerzésekkel folyamatosan biztosítottuk a labdabirtoklásunkat.

2. félidő

A félidőben kialakult nagy különbség jó lehetőséget adott nekünk a további gyakorlásra és az új elemeknek a játékba való beépítésére. A harmadik negyedben nagyon a feladatra koncentráltunk és mivel ez nem mindig ment zökkenőmentesen, így egy szoros negyedet játszottunk. Az utolsó negyedben különböző megkötésekkel játszva tovább növeltük az előnyünket.

Összegzés

Számunkra egy jó lehetőség volt ez a mérkőzés a gyakorlásra, ezt sikerült is megvalósítanunk. Gratulálok a lányoknak!

Hasonló tartalmak

 • Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ez egy nagyon nehéz mérkőzés volt! Kifejezetten erős ellenfél ellen, országos döntőhöz hasonló hangulatban, igazi csapatmunkával sikerült kiharcolni a továbbjutást!

  Bajnokság: Serdülő OB - Alapszakasz

  Időpont: 2023-01-23 Kezdés: 18:30

 • Kiváló teljesítmény minden játékos részéről, hatalmas koncentráció és akarat volt ma a jellemző ránk, igyekszünk ezt állandósítani.

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-01-22 Kezdés: 13:00

 • Nagyon jó tapasztalat volt a mai, remélem azok, akik alapvetően kisebb szerepben vannak a junior/A csapatban szépen belenőnek a meghatározó játékos lét cipőjébe.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-01-21 Kezdés: 11:00

 • A téli szünet végén rendeztük a harmadik ÓMK fordulót, mely attól volt izgalmas, hogy a csapatok nem igazán tudtak rá "készülni", hiszen legutóbb Karácsony előtt volt lehetőségük közösen gyakorolni. Ezúttal tehát mindenkinek egy picit a már "elmélyült tudását" kellett megcsillogtatnia, nem is csalódtunk senkiben!