Magabiztos győzelem!

Helyszín: 1048 Budapest, Lakkozó u. 1-5.

Játékvezetők: Hartai Tamás, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-07 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Lányok 6 9 2 6 8 31
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 8 12 3 16 12 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

A mérkőzés edzői értékelése Óbudai Kaszások/C: CSIKÓS MILÁN 16, KISZELY KRISTÓF 13, DIENES ATTILA 9, HORVÁTH ÁRON 8, Sztojka B 5.

1. félidő

Fejben nem sikerült ráhangolódni a meccsre ezért az elején sok technikai hibánk akadt. Az indításokból, és szép egyéni akciókból viszont eredményesek tudtunk lenni, így fej-fej mellett haladt a két csapat. A félidő vége felé sikerült pár labdát szerezni, és a kontrát kosárral befejezni, így ötpontos előnnyel mehettünk szünetre.

2. félidő

A félidei büntetőknél plusz egy pontot tettünk hozzá, majd a fordulás után –még engem is alaposan meglepve- gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzést. Ekkor kihasználva az ellenfél pontatlan dobásait egymás után vezettük a lefordulásokat emberelőnyben, és számos kosarat szereztünk belőle. Bár az ellenfél sűrűn cserélt, így is bírtuk erővel, és végül magabiztos 20 pontos különbséggel győztünk!

Összegzés

Öten érkezni egy meccsre nem feltétlen a legjobb, de megmutattuk, hogy van tartásunk, és akaratunk! A kezdeti érthetetlen technikai hibákat sikerült levetkőzni, és stabil védekezéssel, majd az ebből szerzett gyors kosarakkal végül győzelmet arattunk. Külön öröm, hogy mindenki dobott legalább két kosarat, amire még nem volt példa az idényben!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…