Magabiztos győzelem!

Helyszín: 1048 Budapest, Lakkozó u. 1-5.

Játékvezetők: Hartai Tamás, Boros Krisztina

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-03-07 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kölökös Lányok 6 9 2 6 8 31
Óbudai Kaszások U12 Hobbi 8 12 3 16 12 51

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

A mérkőzés edzői értékelése Óbudai Kaszások/C: CSIKÓS MILÁN 16, KISZELY KRISTÓF 13, DIENES ATTILA 9, HORVÁTH ÁRON 8, Sztojka B 5.

1. félidő

Fejben nem sikerült ráhangolódni a meccsre ezért az elején sok technikai hibánk akadt. Az indításokból, és szép egyéni akciókból viszont eredményesek tudtunk lenni, így fej-fej mellett haladt a két csapat. A félidő vége felé sikerült pár labdát szerezni, és a kontrát kosárral befejezni, így ötpontos előnnyel mehettünk szünetre.

2. félidő

A félidei büntetőknél plusz egy pontot tettünk hozzá, majd a fordulás után –még engem is alaposan meglepve- gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzést. Ekkor kihasználva az ellenfél pontatlan dobásait egymás után vezettük a lefordulásokat emberelőnyben, és számos kosarat szereztünk belőle. Bár az ellenfél sűrűn cserélt, így is bírtuk erővel, és végül magabiztos 20 pontos különbséggel győztünk!

Összegzés

Öten érkezni egy meccsre nem feltétlen a legjobb, de megmutattuk, hogy van tartásunk, és akaratunk! A kezdeti érthetetlen technikai hibákat sikerült levetkőzni, és stabil védekezéssel, majd az ebből szerzett gyors kosarakkal végül győzelmet arattunk. Külön öröm, hogy mindenki dobott legalább két kosarat, amire még nem volt példa az idényben!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00