Magabiztos győzelem a késő esti meccsen!

Helyszín: Sopron, Novomatic Aréna

Játékvezetők: Tamás Pálma, Tóth Bence

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-30 18:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Miskolci SI Vadmacskák 14 8 11 8 41
Óbudai Kaszások U14 Leány 16 27 23 18 84

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: BABAY-B. 11, Horváth, Mahmoud 9/6, Csicsvári, Csocsán 2, Kronavetter 6, ROMPOS 8, BOBVOS 2, Bene, STERBENZ 7, KERÉKGYÁRTÓ 6, CZIRKOS 33/12

1. félidő

Két meccs közötti délutáni programunk a szülői kérésnek eleget téve a tanulás volt. Kisebb csúszással kezdődött a mérkőzésünk, amin a Miskolci Vadmacskák ellen léptünk pályára. Ellenfelünk magassági és súlybéli fölényben volt, ezt gyorsaságunkkal szerettük volna kompenzálni.

Nagyon jó támadójátékkal indítottuk a mérkőzést. Szinte minden támadásunk végén jó helyzetet sikerült kialakítani, ha a dobás nem is ment be a végén. Védekezésünk ez első 5 percben nem volt az igazi, a második 5 percben már nem igazán engedtük őket kibontakozni.

Második negyedünk 3 perc alatt 11-0-ás rohamot futott, végül nagyon magabiztosan hoztuk a 10 percet, kiépítve egy nagy előnyt. Minden pályára lépő játékosunk óriási agresszivitással ment parkettra, így sok szerzett labdából, sok gyorsindítás kosarat szereztünk. Panka 21 (!) pontot szerzett a negyedben.

2. félidő

Ahogy az első meccsen úgy itt is rá akartunk tenni még egy lapáttal, a harmadik negyedben, hogy ellenfelünk kedvét elvegyük egy nagy futástól, ez be is jött, tovább építettük előnyünket, ami a negyed végére 30 pont lett.

A záró játékrészre nem maradtak izgalmak, inkább a gyakorlásról, pihentetésről szólt már, mindkét oldalt. Ebben a negyedben is hozzá tudtunk tenni még egy 10-est a különbséghez.

Összegzés

Idei legnagyobb különbségű győzelmünket arattuk, valamint hatalmas lépést tettünk a 16 felé. A többi meccs alakulása miatt már csak egy óriási különbségű vereség esetén nem lettünk volna csoportelsők. A mai mérkőzésen játszottunk talán a legjobban is idén, támadójátékunk folyékony volt, védekezésben kellő agresszivitással haraptunk. Több jó egyéni teljesítmény érkezett, úgy gondolom többen is előre léptek sokat! Szép volt Lányok, Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00