Magabiztos győzelemmel zártuk a szezont

Gyermek (női)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Steiner Máté, Benkő Glória

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-05-25 09:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
MTK Budapest 6 4 11 9 30
Kaszás Girls 28 15 20 12 75

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Girls: Csocsán Hámori, Mahmoud 4, CSONKA 8, Bobvos, BENE 4, Csicsvári 4, Kerékgyártó, Henglár 6, Babay-B. 11, Sterbenz 4, CZIRKOS 34

1. félidő

Utolsó mérkőzésünkre készültünk idén, ellenfelünk az MTK volt. Egyszer már játszottunk velük, akkor idegenben magabiztosan tudtunk győzni.
Lendületesen kezdtünk, jól védekeztünk. Mezőnyben többször megszereztük a labdát, bedobásoknál sok 5 másodpercet harcoltunk ki. Támadásban látványosan-gyorsan játszottunk.
Második ötösünk is remekül védekezett a mezőnyben, sok labdaszerzésünk volt. Támadásunk egy kicsit lassult. Sok értelmetlen labdapumpálás volt, illetve erőtlen 1-1. Amikor kettőt-hármat passzoltunk rögtön kosárig jutottunk.

2. félidő

Az első felidőben 10 pontot kaptunk ami kiváló eredmény. Támadásunkon gyorsítani szerettünk volna.
A harmadik negyed a másodiknál némivel lendületesebb volt de messze nem a kellő fokozat. Ugyanakkor védekezésünk gyengült, többször könnyen eljutottak gyűrűnkhöz. A záró etapra sem lettünk gyorsabbak, felállt védelem ellen viszont szépen játszottunk. Rengeteg szép összjátékunk volt egyelőre a befejezések még pontatlanok.

Összegzés

Gratulálok a szezonzáró győzelemhez! Védekezésünk az első félidőben nagyon jó volt. Támadásban a sebességgel csak az első negyedben lehettünk elégedettek. Ennél sokkal gyorsabban szeretnénk kosarazni. Csapatjátékunk sokat fejlődött, a befejezések egyenlőre még pontatlanok erre nagy hangsúlyt kell fektetnünk a hátralevő edzéseken. Összeségében egy jó mérkőzést játszottunk, köszönjük ellenfelünknek a játékot! Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • Nem tetszett ma a védekezés minősége, támadással nyertünk azonban, legközelebb szeretnénk jobban dolgozni.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 12:00

  • Az első félidei érthetetlenség nagyon fájó, azonban a teljes mérkőzésen tapasztalt védekezésünk még inkább, rettenetesen gyengén teljesítettünk a hátsó formációban.

    Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

    Időpont: 2024-03-10 Kezdés: 10:00

  • Nehéz mérkőzés volt, ami zavaró az védekezésünk hiánya, igyekszünk minél jobban zárni a bajnokságot.

    Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

    Időpont: 2024-03-09 Kezdés: 19:00