Magabiztos Siker

Helyszín: 1108 Bp, Mádi u. 173

Játékvezetők: Lukács Rezső Tamás, Földesi Boglárka

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-03-20 17:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Kaszások Boys 9 10 2 7 14 42
Kaszás Girls U12 16 17 4 20 17 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Ceglédi 13, Németh 12, Fey 11, Horváth 8, Sterbenz 6, Reizmüller 6, Kosztyu 4, Csoknay 4, Sárváry 4, Mogyorósi 3, Berecz 2, Balogh 1

1. félidő

A második mérkőzésünk előtt azt már tudtuk, hogy ha nyerünk, akkor biztos feljutunk. Ennek megfelelően kezdtünk neki a kaszásos házi rangadónak. Az első perctől kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. Sajnos a védekezés nem volt a legacélosabb az első félidőben. Az első „ötösünk” sok könnyű kosarat engedett ellenfelünknek. Sokszor indítottak le minket, amikből csak az ellenfél gyengébb helyzetkihasználásnak köszönhetően nem kaptunk sok kosarat. A második „ötösünk” sem volt túl acélos a védő oldalon, de támadásban ezt tudta kompenzálni és az első negyedben kiharcolt 7 pontos előnyre még rápakolt 9 pontot.

2. félidő

A második félidőben a védekezésünk kicsit harciasabb lett, sok labdát tudtunk szerezni, amikből sok könnyű kosarat tudtunk szerezni. Sajnos az idő előrehaladtával a fáradtság érződött a lányokon és egyre inkább több hiba csúszott be a játékunkba. Több pontatlan passz volt, sok technikai hiba, amik mind a fáradtság számlájára lehet írni. Szerencsére akkora volt már az előnyünk, hogy a győztes kiléte egyáltalán nem volt kérdés ekkor már.

Összegzés

Megszereztük a feljutást jelentő győzelmet, de sokkal jobban oda kell figyelnünk az üres helyzeteink kihasználására, mint ahogy most tettük. Sokat tudtunk mindkét mérkőzésen előre lépni a labdafelhozatalban, a helyzetkiválasztásban és a védekezés agresszivitásában. Megsűvelendő, hogy mindenki tudott pontot dobni a mérkőzésen! Igazi csapatmunka győzelem volt ez a javából! Ezen az utón kell tovább haladunk és nem is lehet más a cél a következő csoportban, minthogy mérkőzést nyerjünk ott is.

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00