Magabiztos torna kezdés!

Helyszín: Hódtói Sportcsarnok

Játékvezetők: Czékmán Csaba, Bartucz Csaba, VB elnök: Farkas Zol

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-04-27 12:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Nyíregyházi SC 8 17 21 17 63
Serdülő I. (ffi) 19 18 17 23 77

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Koppány, Kocsis Marcell 2, Marossy Barnabás 9/3, Márkus Tamás, Balogh Mátyás, Szabados Benjámin 10, KOROMPAY DÉNES 17, PINTYE ÁKOS 10, Zádor Zalán, VERMES ÖRS 12, Beke Botond, PATRIK-PIRK MARTIN 17/6

1. félidő

Országos Főtábla VI – Y csoport tornájának Hódmezővásárhely adott otthont. Első mérkőzésünket a Nyíregyházi SC csapata ellen játszottuk. Előző főtáblás fordulón találkoztunk már velük Baján, akkor 8 ponttal a mi csapatunk bizonyult jobbnak.
Első negyedben rögtön sikerült jó ritmust találnunk. Főként a védekezésre fektettük a hangsúlyt, ami pozitív kihatással volt a támadásainkra is. Második negyedben már kiegyenlítettebb volt a játék, védekezésben akadtak gondjaink.

2. félidő

Második félidőben mindkét csapat legerősebb felállásban lépett parkettre. Negyed elején sikerült folytatnunk a játékunkat, de elképesztő lejtmenet jött a negyed közepén. Védekezésben és támadásban is sorra jöttek az érthetetlen hibák. Egy átadás után kicsúszott labda, egy 1:1-ben sima elengedések védekezésben, a rossz döntések sora… Záró részt már más szellemiségben kezdtük meg. Sikerült rendezni a sorainkat és még pont időben állítottuk meg a zuhanó repülésünket. Védekezésben már nem engedtünk könnyű kosarakat. Támadásban, meg amikor nagyon kellett akkor mindig volt valaki tőlünk, aki tudott válaszolni az ellenfél kosaraira. 10 pont körüli különbséget végig megtartottuk a negyedben.

Összegzés

Függetlenül az eredménytől ez sikeres torna kezdet volt. Az előző főtáblán mutatott képen tudtunk javítani. Sokkal felkészültebben érkeztünk meg. A ránk eddig jellemző volt a mérkőzésen belüli hullámzó teljesítmény. Ebben tudtunk fejlődni, mert most hamarabb tudtuk megállítani a lejtmenetet és hamarabb átbillentünk. A mérkőzés után a szállást elfoglalva tudatos étkezés, pihenés volt. 18:45-kor a Kecskeméti KA/B csapata a következő ellenfél.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00