Magunkkal is küzdöttünk

Helyszín: 1104 Budapest, Harmat u. 88.(Kada köz)

Játékvezetők: Győri Ferenc, Korompai Zsolt László

Nézők száma: zárt kapu

Mérkőzés időpontja: 2021-12-05 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Vasas Amazonok 13 10 7 4 9 43
Óbudai Kaszások U12A 12 9 3 17 18 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

: Balpataki B., SZABADOS M. 8, KRONAVETTER D.19, KONECSNYI B. 4, Bíró B., Osztovits I. 3, Paár Á. 2, JONES A. 6, CZIRKOS Á. 16, Dócs J., Dobler-Szeleczky B. 1

1. félidő

Talán a héten kicsit kiestünk a „rendszerből”, mert magunkra nézve is nagyon sok hibával kezdtünk. Olyan hibák voltak ezek, hogy sokszor még a lehetőségekig se tudtunk eljutni. Még a szerencsétlenségeket is bevonzottuk. A lányok fegyelmezetten, szépen és agresszívan kezdtek, ki is használták a bénázásunkat! Nem maradt más, minthogy kapaszkodjunk. Legalább ez sikerült. Kicsit hitevesztetten vonultunk a szünetre ez a félidei büntetőinken is meglátszott.

2. félidő

A mentalitásunkat sikerült egyenesbe állítani és már nem leszegett fejjel léptünk a pályára. Meg is látszott a játékunkon, még mindig nem volt jó, de már sokkal határozottabbak voltunk és nem ostoroztuk saját magunkat. Viszonylag gyorsan ledolgoztuk a hátrányunkat és kicsit állva is hagytuk a lányokat. Innen szerencsére már csak feljebb vezetett az út.

Összegzés

Tavaly már ugyanígy összecsaptunk, akkor simán győztek a lányok, szintén rengeteg hibát vétettünk. Most felül tudtunk kerekedni, jó összehasonlítás volt, szerintem sokat léptünk előre!
Jó meccs volt, nem kell ezt megmagyaráznunk, gratulálok a srácoknak! Leginkább küzdelemben nem volt hiány!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00