Majdnem hosszabbításra mentettük

Serdülő I. (ffi)

Helyszín: Rózsakerti Demjén Ált. Isk.

Játékvezetők: Bózsó Gábor, Konta Csanád, VB elnök: Bagi Károly

Nézők száma: 50

Mérkőzés időpontja: 2018-12-09 08:45:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Budafoki KK 12 14 23 23 72
Serdülő I. (ffi) 18 8 26 18 70

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: KOROMPAY DÉNES 14, Szabados Benjamin 2, MAROSSY BARNABÁS 11/3, BALOGH MÁTYÁS 12, Zádor Zalán 2, Michel András, Vermes Örs 5, KOCSIS MARCELL 12, Patrik-Pirk Martin 3/3, Kiss Koppány 7, Márkus Tamás, Beke Botond 2

1. félidő

Következő Serdülő Területi alapszakasz IV. tornánkat a hazai Budafoki KK ellen játszottuk Budafokon.
Első negyedben sikerült jól elkezdenünk a mérkőzést, bár kisebb hibák azért adódtak. Második ötösünk álmosan szállt bele a mérkőzésbe. Védekezésbe nem fektettünk kellő energiát, támadásaink kidolgozatlanok voltak. Félidőre egál állással mehettek a csapatok.

2. félidő

Második félidőben tovább gyorsult az amúgy is nagy iramú mérkőzés. Mindkét oldalon akadtak gondok a védekezéssel. Záró részre támadásban már nem jöttek a pontok, az ellenfél a végjáték előtt meglépett előlünk 6 ponttal. Marossy Barni bedobott egy triplát, amivel 3 pontra kapaszkodtunk fel. Itt hittük el igazán, hogy nem úszott el a mérkőzés. Extra energiát fektettünk a játékba. Utolsó támadásban dobhattunk az egyenlítésért, most végül a labda kifelé csorgott a gyűrűből. A mérkőzést 70-72-re az ellenfél nyerte meg.

Összegzés

A végjátékba 6 pontos hátránnyal mentünk bele. Jó volt látni, hogy volt tartása a csapatnak, sőt extra energiát is képesek mozgósítani a gyerekek. Ott voltunk azon a lélektani határon, hogy most elúszik a meccs, de nem így történt. Jó hangulatú, parázs mérkőzésen végül alul maradtunk.

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…