Más súlycsoport

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Szőke Gábor, Konta Csanád

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-05 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 22 8 4 20 12 66
Kaszás Girls U12 1 14 4 4 8 31

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: Bátorfalvi 9, Jasztrab, Kadenszki 2, Kiss, Kosztyu 3, Krajcsovich 15, Mogyorósi 1, Polik, Réthy 1, Sárváry.

1. félidő

A kora reggeli mérkőzésre nagyon álmosan érkezett a csapat, amit sajnos az első negyed eredménye is tükröz. Két kulcsemberünk hiányát megérezte a csapat, amit ellenfelünk kőkeményen ki is használt – sajnos a félpályán is alig tudtuk átvinni a labdát. A második negyedben azonban Jázmin és Alíz vezérletével kicsit szépíteni tudtunk az eredményen. A szünetben reménykedtünk, hogy most is szép számban tudjuk majd érvényesíteni a büntetőket.

2. félidő

A félidőben négy büntetőt sikerült bedobnunk, akárcsak ellenfelünknek – maradt a 15 pontos hátrányunk. A második félidőre tudtunk változtatni a hozzáállásunkon, és elkezdtünk küzdeni. Habár az eredmény nem tükrözi, csúsztunk, másztunk, harcoltunk, és rengeteg labdát szereztünk. Sajnos ezeket még nem tudtuk pontokra beváltani ellenfelünk kőkemény védekezése ellen, de így is volt néhány szerzett kosár szép megoldásokból, aminek nagyon örültünk! Ha az első félidőben is ezt a hozzáállást produkáltuk volna, valószínűleg nem szenvedtünk volna ekkora pontkülönbségű vereséget.

Összegzés

Ellenfelünk jóval előrébb tart a mi csapatunknál, és nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy a társaság túlnyomó része egy évvel fiatalabb a korosztálynál. Jázmin és Alíz igazi vezére tudott lenni a csapatnak, és nagyon sokan értik már, hogy mi lenne a játékunk lényege. Voltak szép megoldásaink, amikor meg tudtuk valósítani az edzésen gyakorolt dolgokat, most arra kell törekednünk, hogy ez ne ilyen kevésszer forduljon elő. Mint minden meccsből, ebből is tanultunk, törekedni fogunk a hibák kijavítására. Reméljük, hogy a következő fordulón végre teljes kerettel tudunk majd kiállni!

Hasonló tartalmak

 • Az összeszedettebb teljesítmény produkáló budaörsiek megérdemelt sikert arattak az ezúttal fáradtnak, enerváltnak tűnő óbudaiak felett.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-04 Kezdés: 18:00

 • Védő oldalon dicséret illeti a lányokat, mert az első negyedet leszámítva végig 1 kosáron tartottuk az ellenfelünket, viszont a támadó oldalon megint nagyon sok ziccert hagytunk ki amik…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 12:00

 • Ízelítőt kaptunk abból, hogy egy komolyabb szinten játszó csapat, könyörtelenül kihasználja a hibáinkat, ha mi nem vagyunk elég figyelmesek és koncentráltak. Megtapasztaltuk milyen az mikor, ha nem hajlítjuk…

  Bajnokság: U12 Budapesti Régió

  Időpont: 2022-04-30 Kezdés: 13:20

 • Nagyjából a maximumot hoztuk ki ebből a meccsből, jó mérkőzést játszottunk, így elégedettek lehetünk. Jó lett volna védekezésben nyomást helyezni az ellenfélre, letámadni, de 6-7 játékossal ez nem…

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2022-05-01 Kezdés: 18:00