Más súlycsoport

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Szőke Gábor, Konta Csanád

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-05 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 22 8 4 20 12 66
Kaszás Girls U12 1 14 4 4 8 31

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: Bátorfalvi 9, Jasztrab, Kadenszki 2, Kiss, Kosztyu 3, Krajcsovich 15, Mogyorósi 1, Polik, Réthy 1, Sárváry.

1. félidő

A kora reggeli mérkőzésre nagyon álmosan érkezett a csapat, amit sajnos az első negyed eredménye is tükröz. Két kulcsemberünk hiányát megérezte a csapat, amit ellenfelünk kőkeményen ki is használt – sajnos a félpályán is alig tudtuk átvinni a labdát. A második negyedben azonban Jázmin és Alíz vezérletével kicsit szépíteni tudtunk az eredményen. A szünetben reménykedtünk, hogy most is szép számban tudjuk majd érvényesíteni a büntetőket.

2. félidő

A félidőben négy büntetőt sikerült bedobnunk, akárcsak ellenfelünknek – maradt a 15 pontos hátrányunk. A második félidőre tudtunk változtatni a hozzáállásunkon, és elkezdtünk küzdeni. Habár az eredmény nem tükrözi, csúsztunk, másztunk, harcoltunk, és rengeteg labdát szereztünk. Sajnos ezeket még nem tudtuk pontokra beváltani ellenfelünk kőkemény védekezése ellen, de így is volt néhány szerzett kosár szép megoldásokból, aminek nagyon örültünk! Ha az első félidőben is ezt a hozzáállást produkáltuk volna, valószínűleg nem szenvedtünk volna ekkora pontkülönbségű vereséget.

Összegzés

Ellenfelünk jóval előrébb tart a mi csapatunknál, és nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy a társaság túlnyomó része egy évvel fiatalabb a korosztálynál. Jázmin és Alíz igazi vezére tudott lenni a csapatnak, és nagyon sokan értik már, hogy mi lenne a játékunk lényege. Voltak szép megoldásaink, amikor meg tudtuk valósítani az edzésen gyakorolt dolgokat, most arra kell törekednünk, hogy ez ne ilyen kevésszer forduljon elő. Mint minden meccsből, ebből is tanultunk, törekedni fogunk a hibák kijavítására. Reméljük, hogy a következő fordulón végre teljes kerettel tudunk majd kiállni!

Hasonló tartalmak

 • Serdülő csapatunk jelentősebb változáson ment keresztül a tavalyi évhez képest, sok fiatal játékos csatlakozott és többen távoztak csapatunkból. Ennek fényében kezdtük meg az augusztus felkészülést. A célunk a selejtezőig egy olyan egységes harcias csapat kialakítása, ahol egy csapatként küzdve sikerrel vehetjük az első „akadályt” és be tudunk…

 • Nagyon fiatal junior csapatunkkal szerettük volna azt a célt elérni, hogy bejussunk az országos főtáblára, de erre még jelenleg nem álltunk készen. Három mérkőzést játszhattunk ezen a hétvégén, ahol az erőviszonyokat ismerve tudtuk, hogy az első szombathely elleni mérkőzésen nagy esélyünk van győzni. Sajnos a mérkőzésen rengeteg…

 • Még két nappal a hétvége előtt sem alakult valami kecsegtetően az állapotunk; a fél csapatunk betegséggel küszködött. Végül majdnem teljes kerettel, de azt nem mondhatnám, hogy 100%-os állapotban utaztunk a szegedi selejtezőnkre.

  Szerettünk volna olyan teljesítményt nyújtani, hogy a felsőházba jussunk - a legjobbak közé. Úgy érzem,…

 • Szeptemberben már második sejetező procedúráján is túljutott az U18-as gárda, ahol sikeres szereplésünknek köszönhetően kivívtuk az Országos Bajnokságban való részvételt.

   

  Szombat reggeli indulás, és egy OSE elleni derbi várt ránk Szombathelyen, mint első megmérettetés.

  A mérkőzést részünkről hullámzó első negyed, és nagyon hatékony második jellemezte, ennek…