Más súlycsoport

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Szőke Gábor, Konta Csanád

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-05 09:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
BEAC Újbuda KA/B 22 8 4 20 12 66
Kaszás Girls U12 1 14 4 4 8 31

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: Bátorfalvi 9, Jasztrab, Kadenszki 2, Kiss, Kosztyu 3, Krajcsovich 15, Mogyorósi 1, Polik, Réthy 1, Sárváry.

1. félidő

A kora reggeli mérkőzésre nagyon álmosan érkezett a csapat, amit sajnos az első negyed eredménye is tükröz. Két kulcsemberünk hiányát megérezte a csapat, amit ellenfelünk kőkeményen ki is használt – sajnos a félpályán is alig tudtuk átvinni a labdát. A második negyedben azonban Jázmin és Alíz vezérletével kicsit szépíteni tudtunk az eredményen. A szünetben reménykedtünk, hogy most is szép számban tudjuk majd érvényesíteni a büntetőket.

2. félidő

A félidőben négy büntetőt sikerült bedobnunk, akárcsak ellenfelünknek – maradt a 15 pontos hátrányunk. A második félidőre tudtunk változtatni a hozzáállásunkon, és elkezdtünk küzdeni. Habár az eredmény nem tükrözi, csúsztunk, másztunk, harcoltunk, és rengeteg labdát szereztünk. Sajnos ezeket még nem tudtuk pontokra beváltani ellenfelünk kőkemény védekezése ellen, de így is volt néhány szerzett kosár szép megoldásokból, aminek nagyon örültünk! Ha az első félidőben is ezt a hozzáállást produkáltuk volna, valószínűleg nem szenvedtünk volna ekkora pontkülönbségű vereséget.

Összegzés

Ellenfelünk jóval előrébb tart a mi csapatunknál, és nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy a társaság túlnyomó része egy évvel fiatalabb a korosztálynál. Jázmin és Alíz igazi vezére tudott lenni a csapatnak, és nagyon sokan értik már, hogy mi lenne a játékunk lényege. Voltak szép megoldásaink, amikor meg tudtuk valósítani az edzésen gyakorolt dolgokat, most arra kell törekednünk, hogy ez ne ilyen kevésszer forduljon elő. Mint minden meccsből, ebből is tanultunk, törekedni fogunk a hibák kijavítására. Reméljük, hogy a következő fordulón végre teljes kerettel tudunk majd kiállni!

Hasonló tartalmak

  • Újra vasárnap délutáni időpontba játszottunk, de ezúttal Kőbányán két U11-es fiú csapat ellen. Először a Vasas U11-el találkoztunk, akik ellen már harmadszorra játszottunk idén. Jól tudtuk mire számíthatunk, agresszív faulthatáron lévő védekezésük ellen azonban újra teknősbékaként összehúztuk magunkat, sok hibát kényszerítettek ezáltal ki.  A gyenge első negyed…

  • A mérkőzés hullámzó és pontatlan volt a mi részünkről, kár mert kiváló lehetőség lett volna gyakorolni!

    Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

    Időpont: 2023-03-27 Kezdés: 19:00