Más súlycsoport

Helyszín: CAMUGO® SportLab Kosárlabda Csarnok, 1117 Budapest

Játékvezetők: Győri Ferenc, Szilágyi Tamás

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-01-23 10:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 18 15 3 12 14 62
Kaszás Girls U12 8 1 1 8 4 22

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások Girls: BÁTORFALVI 12, Dósa 1, Horváth, Jasztrab 1, Kadenszki, Kiss, Kosztyu, Németh, Polik 2, Reizmüller 2, Réthy 2, Sárváry 2.

1. félidő

Ellenfelünk egy jól képzett fiúkból álló csapat volt, akiknek próbáltuk megnehezíteni a dolgát. Fizikailag nagy hátrányban voltunk, viszont ugyanolyan jól küzdöttünk, mint az első meccsen. Annak ellenére, hogy az első negyedben tíz pontos hátrányban voltunk, és a második negyedben mindössze egy pontot sikerült szereznünk, elégedett voltam a látottakkal és a harciassággal.

2. félidő

A félidőben sajnos megint csak egy büntetőt sikerült érvényesítenünk (ez egy elátkozott délelőtt volt, mindenképp javítunk rajta a következő fordulón!), így már szinte behozhatatlan hátrányból indultunk a harmadik negyedben. Ennek ellenére a jókedv és a küzdés töretlen maradt, mindenki nagyon szépen dolgozott az egész meccs alatt, és egy pillanatig sem adtuk fel – azt gondolom, hogy ez a legfontosabb!

Összegzés

Én nagyon örülök neki, hogy egy ilyen jó csapat ellen 22 pontot tudtunk szerezni. Kimondottan jó gyakorlás volt ez a mérkőzés, ránk fér, hogy erős ellenfelekkel játsszunk, hiszen ezekből lehet a legtöbbet tanulni. A kellő következtetéseket levontuk, dolgozunk tovább, és bízom benne, hogy ilyen szépen fog továbbra is fejlődni a csapat! Külön gratulálok Alíznak, aki ismét vezér tudott lenni a saját korosztályában!

Hasonló tartalmak

 • Képzett, jó mentalitású csapat az Oroszlány, akik küzdeni tudásukat és mintaszerű hozzáállásukat is megmutatták nekünk. Nagyon jó meccset játszottunk és ehhez mindkét csapat kellett. Magas intenzitás volt, ezért…

  Bajnokság: OKB Országos Főtábla

  Időpont: 2023-03-22 Kezdés: 18:00

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00