Más szint

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Szőke Gábor

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-21 14:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Garfield 21 20 10 14 26 91
Római Kaszások U11 8 5 2 8 6 29

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Dócs Antal János , Jones Benjamin , Grossmann Ádám 3, Faragó Sándor, Balpataki Bence 1, Balogh Konrád 2, Vasali Dénes 2, Varga Zétény , Dósa Zsombor 2, SZABADOS Mátyás 10, Jones Aidan , KRONAVETTER Dániel 9.

1. félidő

A hétvége második összecsapását a Csata Garfield lányai ellen játszottuk. Az első negyedet most is sikerült jól kezdenünk, jól járt a labda és a küzdéssel sem volt gond, igaz hamar kiderült, hogy ellenfelünk minden téren előrébb jár nálunk. AZ első 10 percben Matyi, Ádi és Kokó volt támadásban eredményes, míg a második negyedben Dani és Bence. Eddigi meccseink közül most játszottunk a legkeményebb és legfegyelmezettebb védekezés ellen és ez látszólag nagy zavart okozott a srácok fejében, és sokszor úgy tűnt, hogy a már korábban megszokott dolgokat sem mertük megcsinálni, megpróbálni.

2. félidő

A félidei büntetők nagyon gyengén sikerültek, csupán Ádi és Dani értékesítette a dobását. A harmadik negyedben ismét Matyi tudott vezérként előlépni és picit szorosabb 10 percre kényszeríteni az ellenfelünket ( 14-8 ), néhol okos kosárlabdát játszva, de sajnos a záró játékrészben ismét tovább növelte ellenfelünk az előnyét. Végeredmény 91- 29 oda.

Összegzés

A két vereség ellenére nem érzek csalódottságot, hiszen ismét két nagyon erős csapattal játszhattunk, és a fiúk (főleg az első mérkőzésen) igyekeztek a tanultaknak megfelelően játszani. Két hét múlva a Gyermek forduló keretein belül lépnek pályára ismét a srácok, majd december második felében újra a Kenguru Kupa következik. Remélhetőleg továbbra is elkerül minket a betegség hullám és szép számban tudunk az edzéseken részt venni. Köszönjük a szülőknek az eddig támogatást!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Most több meghatározó játékosunkat is nélkülöznünk kellett, de ez egyben jó kínálkozó lehetőség volt mindenkinek, aki ott lehetett! Sajnálom, hogy a kitűzött apróbb céljainkat sem értük el – a hitetlenségünk miatt semmi sem jött össze. Semmilyen ellenállást nem tanúsítottunk.

  Vasárnap sokkal értékelhetőbb mérkőzést játszottunk. A meccs nagyobb…

 • Az első három negyed játéka gratulációt érdemel, nagyon markáns teljesítményt nyújtottunk védekezésben, a támadó oldalon mutatott 40% os távoli dobások pedig extra, kár az utolsó negyedért!

  Bajnokság: U20 Nemzeti Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 19:15

 • Hatalmas gratuláció a srácoknak, nagyon mélyről jöttünk fel a harmadik negyedben. Ki kell emelnem egy játékost, Marossy Barni közel egy év után tért vissza sérülésből, ezen a mérkőzésen…

  Bajnokság: Országos Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 10:00

 • Fiatal csapatunkra ismét komoly megmérettetés várt. A Budapest Basket hazai pályán is megvert minket, ráadásul igen meggyőző fölénnyel. Idegenben sem lehettek tehát merész elvárásaink. A célunk továbbra is…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-03-19 Kezdés: 15:30