Más szint

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Szőke Gábor

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-11-21 14:40:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Garfield 21 20 10 14 26 91
Római Kaszások U11 8 5 2 8 6 29

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Római Kaszások: Dócs Antal János , Jones Benjamin , Grossmann Ádám 3, Faragó Sándor, Balpataki Bence 1, Balogh Konrád 2, Vasali Dénes 2, Varga Zétény , Dósa Zsombor 2, SZABADOS Mátyás 10, Jones Aidan , KRONAVETTER Dániel 9.

1. félidő

A hétvége második összecsapását a Csata Garfield lányai ellen játszottuk. Az első negyedet most is sikerült jól kezdenünk, jól járt a labda és a küzdéssel sem volt gond, igaz hamar kiderült, hogy ellenfelünk minden téren előrébb jár nálunk. AZ első 10 percben Matyi, Ádi és Kokó volt támadásban eredményes, míg a második negyedben Dani és Bence. Eddigi meccseink közül most játszottunk a legkeményebb és legfegyelmezettebb védekezés ellen és ez látszólag nagy zavart okozott a srácok fejében, és sokszor úgy tűnt, hogy a már korábban megszokott dolgokat sem mertük megcsinálni, megpróbálni.

2. félidő

A félidei büntetők nagyon gyengén sikerültek, csupán Ádi és Dani értékesítette a dobását. A harmadik negyedben ismét Matyi tudott vezérként előlépni és picit szorosabb 10 percre kényszeríteni az ellenfelünket ( 14-8 ), néhol okos kosárlabdát játszva, de sajnos a záró játékrészben ismét tovább növelte ellenfelünk az előnyét. Végeredmény 91- 29 oda.

Összegzés

A két vereség ellenére nem érzek csalódottságot, hiszen ismét két nagyon erős csapattal játszhattunk, és a fiúk (főleg az első mérkőzésen) igyekeztek a tanultaknak megfelelően játszani. Két hét múlva a Gyermek forduló keretein belül lépnek pályára ismét a srácok, majd december második felében újra a Kenguru Kupa következik. Remélhetőleg továbbra is elkerül minket a betegség hullám és szép számban tudunk az edzéseken részt venni. Köszönjük a szülőknek az eddig támogatást!

Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

 • Utolsó fordulónkat a már jól ismert Zrínyi Gimnázium parkettáján vívhattuk meg. Nagyon rég játszottunk lány csapat ellen így kifejezetten örültünk, hogy végre ilyen ellenféllel találtuk szembe magunkat.

  Kihasználva, hogy ellenfelünk duplázott jó ritmusban kezdtünk, szép add és fuss játékokból szereztük a kosarakat. A negyed második felére azonban…

 • Az első és az utolsó negyed hibátlan volt. A mérkőzésnek ezt a két fázisát 28 ponttal nyertük meg. Nagy kár azért, ami a meccs másik felében történt. Azt…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2024-04-16 Kezdés: 18:00

 • A szövetség drasztikus döntése – egyben a történtek alapján sokak által inkorrektnek tartott visszasorolásunk után az alsóházban kezdhettük a „B” döntőbe jutásért való harcot. Ez az ellenfeleinknek sem jelentett jót.

  Szerencsére a Csapat hozzáállásán és a játékunkon nem volt észrevehető a fentebb történtek negatív hatása! Jól álltunk…

 • A 7. forduló első mérkőzését a MAFC Grosics csapata ellen játszottuk. Fontos volt, hogy győztesként hagyjuk el a pályát, mert akkor az utolsó fordulóban a Pest megyei Bajnokság 2. helyezettjével játszunk. Nagyiramú tempót diktáltunk az első perctől, aminek meg is lett az eredménye. Sok könnyű kosarat sikerült…