Második negyeden múlott

Serdülő (női)

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum

Játékvezetők: Horváth Kinga, Kutrik Andrea

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2019-04-07 17:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/B 12 19 4 15 50
Női Serdülő 8 0 15 10 33

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Henglár, Csicsvári, HOCK 2, Tordai, Czirkos 10, Együd, Konta, POLGÁRI 4, Evellei 11, Nagy V. 6, Ulicsnik 2, Takács

1. félidő

Vasárnap délután a Vasashoz látogattunk a Budapest bajnokság keretében.
Az első negyedben ellenfelünk agresszívan védekezett a labdáson, sok időbe telt mire egyáltalán átjutottunk. Felállt védelem ellen tanácstalanok voltunk, az edzésen gyakorlottakat, nem vagy pontatlanul hajtottuk végre. Kosarainkért keményen meg dolgoztunk, védekezésben nem voltunk olyan agresszívek, mint ők.
Második negyedünk volt az idősebb-tapasztalt ötösünk. Ennek ellenére, mint az első meccsezősök úgy viselkedtünk. Megijedtünk az agresszív védekezéstől, kapkodtunk. Támadásunk-védekezésünk egyaránt nem volt jó, az első hiba utáni hozzáállásunk a pályán pedig nem sokat segített. 0 dobott pont, a 19 kapott ellenébe. (!)

2. félidő

Megpróbáltuk az öltözőben összeszedni magunkat, változtatni, a lassú körülményes játékunkon.
Mielőtt részletezném, először is: a harmadik negyedért jár a gratuláció. Sokat változtattunk a hozzáálláson, védekezésbe keményedtünk, a lepattanókat jobban megszereztük. Támadásban gyorsabbak voltunk. Határozottabb 1-1-ekre a labdanélküli mozgásokat sokkal jobban megcsináltuk, több helyzetet kialakítva ezzel. 10 pontra is visszajöttünk ebben a negyedben.
A negyedik negyedbe megint körülményesebbek lettünk, így támadásunk visszaesett, védekezésünk puhult. Nem tudtunk visszább jönni ellenfelünk lemenedzselte a korán megszerzett előnyt.

Összegzés

A második negyedben akkora előnyt adtunk az ellenfelünknek, amit ezen a szinten már nagyon-nagyon nehéz visszahozni. A harmadik negyed az szuper volt, azt láttuk nagyjából vissza amit kérünk, amit szeretnénk látni. Én bízom benne, hogy a második negyedünk kijön a gödörből és legközelebb megmutatja, hogy ennél sokkal több van bennük, mert igenis több van! Ezt elsősorban fejben kell eldöntenetek! Szerdán lehet javítani a Csata ellen! Gratula ellenfelünknek!
Hajrá Kaszások!!!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00