Másodszorra sem tudtuk felvenni a versenyt

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok (1104 Budapest, Ha

Játékvezetők: Gereben Dorka, Marai Réka

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2020-03-08 13:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Csata Pónik 18 14 5 18 23 78
U11 Kaszás Boys 9 7 6 6 6 34

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Boys: Dienes Attila 2, Bándi Kornél 3, Dósa Zsombor 7, Vasali Dénes 4, Földes Ádám 0, Lengyel Zsolt 2, Jones Aidan 10, Teremi Dániel Regő 0, Jones Benjamin 6, Egyeki Barnabás 0, Sztojka Balázs 0,

1. félidő

11 fővel és több fiatallal vágtunk neki a hétvégének, ahol a számunkra már ismerős Csatás lányok mellett a Budafoki Bolhák vártak ránk.
Fontos volt, hogy mindenki minél bátrabban próbáljon játszani, hiszen rutintalanságunkból adódóan eddig sok hiba jellemezte a játékunkat. A Csatáról tudtuk, hogy képzett, jó alkatú és harcos lányok alkotják a csapatot, ezért szerettünk volna mi is hasonló pörgős játékkal előrukkolni. A meccs elején Zsombi pontjaival tartottuk a lépést, majd Marci és Benji volt eredményes, de védekezésben sajnos több nagyobb hibánk is volt, majd a második negyedben már jóval komolyabb lett a különbség a két táraság között, ekkor Aidan tudott támadásban hozzátenni a játékunkhoz.

2. félidő

Félidőben szépen teljesítettek a fiúk, 6 kísérletünk jó volt, de ellenfelünknek sikerült a második félidőre sebességet váltania és fokozatosan növelni a különbséget, egészen a mérkőzés végéig. Sajnos teljesen megszeppenve fogadtuk a lányok kemény védekezését és ezáltal rengetek könnyű kosarat kaptunk. Végül megérdemelten nyert nagy különbséggel a Csata, habár az első félidő után szorosabb végeredményre számítottam.

Összegzés

Folytatás a Budafok ellen!

Hasonló tartalmak

 • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

  A kaposvári együttes fizikailag…

 • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10

 • Görcsösen kezdtünk. A támadásainknak nem volt ritmusa, védekezésben pedig rendre könnyű kosarakat engedélyeztünk ellenfelünknek. Az első negyedet leszámítva azonban elégedett vagyok a srácokkal. Ha nem is játszottunk tökéletes…

  Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 09:00

 • A végjáték nagyon értékes tapasztalatot hozott a csapatnak, viszont jobb munka kell a mérkőzés egészében védekezésben.

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2023-11-25 Kezdés: 15:00