Még maradt bennünk

Helyszín: Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Játékvezetők: Bárány Levente, Kiss Bálint (Szlota Tibor Csaba)

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2022-04-10 10:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Budafoki Bikák 16 11 4 16 16 63
Óbudai Kaszások U12A 16 19 8 16 20 79

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

BALPATAKI B. 9, SZABADOS M. 15, KONECSNYI B. 10, GYŐR SZ. 5, BÍRÓ B. 7, OSZTOVITS I. 5, PAÁR Á. 5, CZIRKOS Á. 8, FARAGÓ S. 6, Wanjau Kachubi J., DOBLER-SZELECZKY B. 9

1. félidő

Az első 4 percben odatettük magunkat 2:10 állásnál viszont kezdtünk kipukkanni, mindig valaki „kikapcsolt”, ennek következtében ellenfelünk vissza is kapaszkodott. Frissebben nyomást gyakoroltak ránk, mi pedig valamennyire visszaestünk. A második negyedben kicsit jobb volt a helyzet, talán kicsit többet pihenhettünk és mindig valaki át tudta venni a felelősséget.
A félidei büntetőink most sokkal jobban néztek ki: a 73 % egyelőre elfogadható ????

2. félidő

Nem történt igazából semmi eget rengető dolog, küzdöttünk a koncentráció és a figyelem fenntartásával – ilyen téren azért akadtak gondjaink majdnem 3 óra elteltével! De legalább ebben is fejlődhettünk.

Összegzés

Bár végül nem volt veszélyben a győzelmünk, de saját magunkhoz viszonyítva sok pontot kaptunk! Ezt jobb lenne ilyen helyzetekben stabilizálni, hogy ne legyen belőle gondunk, de azért mindig volt bennünk annyi, hogy ne engedjük ki a kezünkből ezt a mérkőzést.
Stabilan a Budapesti Régió 3. helyén zártunk. Ez nagy fejlődés, főleg annak tekintetében, hogy hozzánk nem érkeztek új játékosok. Így is sokkal közelebb kerültünk a legjobbakhoz, ami azt jelenti, hogy jól dolgoztunk! Keresztjátékkal még kijuthatunk az Országos Jamboree-ra, és ha már eddig eljutottunk, miért ne mennénk tovább?!
Gratulálok az Egész Csapatnak, az Egyesületnek és a gyerekek nevében is köszönjük a kiemelkedő szülői hátteret!

Hasonló tartalmak

 • Hosszú hétvége van mögöttünk, amelyet egy szerdai Kőbánya elleni rangadó és egy hétvégi Országos forduló követ. Mindenkire nagy szükség lesz, hiszen 8 nap alatt 5 meccset játszunk, amely…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-25 Kezdés: 11:00

 • Ellenfelünknek gratulálok a kemény játékhoz, de magunknak is győzelemhez. Tanulásgos lesz remélem a mérkőzés fegyelem és figyelem szempontjából. Szülőknek köszönjük a szurkolást!

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 16:30

 • Lassan kezdtünk, de sikerült felpörögni, melegítésünket komolyabban kell vennünk, a védő teljesítmény azonban megsüvegelendő!

  Bajnokság: Regionális Junior Bajnokság

  Időpont: 2024-02-24 Kezdés: 12:00