Még mindig sok a hiba

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Gaál István, Zádecki Donát

Nézők száma: 0

Mérkőzés időpontja: 2021-02-28 14:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Dávid Kornél KA 21 15 11 18 65
Óbudai Kaszások U18 21 8 8 12 49

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Szántó 3/3, Dobossy 2, Konta 8, Safranka 10, Orbán 7/3
CS: VARSÁNYI 12/9, Dócs 5/3, Pirint, Csocsán 2, Chabot, Bulyovszky, Vasali

1. félidő

A fehérváriakról nincsenek jó emlékeink, hiszen az elmúlt másfél évben többször találkoztunk velük. Játékstílusuk nem igazán feküdt nekünk és nagy különbségű, 30-60 pontos vereségeket mértek ránk. Mégis, itt a rájátszásban, az eddigi eredmények alapján, ők tűntek a „leggyengébb” ellenfelünknek és úgy éreztük, lehet keresnivalónk ellenük. Nyilván, egy győzelemhez 40 percet kéne bírnunk, ami jelenlegi állapotunkban nem igazán reális, de egy szoros meccsben mindenképpen bizakodtunk. Pláne úgy, hogy egyik meghatározójuk nem utazott el Budapestre, míg egy másik pont gyárosuk, aki addig 16 !! pontot dobott, a 7. percben megsérült!

Mi, a szezonban először most, a tél utolsó napján tudtunk a legerősebb összeállításunkban kiállni, bár 1-2 visszatérőnk még nem volt formában. Mégsem tudtuk kihasználni az adódó lehetőséget, és nem sikerült kihozni a mérkőzésből a maximumot! Hiába kezdtünk viszonylag jól és egész jó támadásokat vezetve, többnyire mi vezettünk az első félidő nagy részében, a sokasodó eladott labdáink egyszerűen lenullázták a teljesítményünket. A kvázi jó védekezésünk semmit sem ért, mert, főleg a második negyed vége felé, óvodás hibák formájában jelentkező eladott labdákból könnyű gólokat kaptunk.

Pedig lett volna mit kijavítani az előző, dombóvári meccsünkhöz képest, és egyszerűen nem megy! Ugyanazok a hibák jönnek elő újra és újra, 15 !! eladott labdánk volt a szünetben!

A félidei ügyetlenségi háziversenyünket, szoros csatában ugyan, de végül Szántó nyerte, aki 4 alkalommal ajándékozta oda a játékszert a fehérváriaknak. Gratulálunk!

2. félidő

A csapat becsületére legyen mondva, jobban vigyáztunk a labdáinkra és megtiszteltük egymást és a támadásainkat azzal, hogy pontosabban játszottunk.

Összegzés

Pedig sokat foglalkozunk a passzkultúránk javításával, de nagyon nehéz már a hiányosságokat pótolni! Az edzetlenség is benne van ebben a sok hibában és pár emberünknél motivációs gondok is akadnak. Jobban meg kéne ragadni azt a lehetőséget, hogy itt lehetünk és ilyen szintű ellenfelek ellen fejlődhetünk!

Hasonló tartalmak

 • Tudtuk, hogy nem lesz egy könnyű mérkőzés, igyekeztük ehhez mérten készülni. A közel 100 pont szép eredmény, azonban 75 kapott pont sok, ami mutatja, a második félidei dekoncentráltságunkat.…

  Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

  Időpont: 2024-05-11 Kezdés: 16:10


 • Voltak kitűzött feladataink a mérkőzésre – nem az eredmény! – de csak kevésszer tudtuk megvalósítani. Az elképzelés kicsit több lett volna, ezért nem lehetünk elégedettek. Ezt a tapasztalatot…

  Bajnokság: Országos Serdülő Bajnokság

  Időpont: 2024-05-09 Kezdés: 18:10

 • A Gyermek Kupa idei kiírása a tavalyihoz hasonlóan országos döntő helyett egy Szakmai Tornával záródott, amelyet Nyíregyházán rendeztek meg számunkra, és még 3 másik régiós győztesnek.  Csapatunk 8 forduló alatt bizonyított budapesti második helyével bizakodva, azonban kicsit vakon vágott neki a vidéki útnak, hiszen semmilyen előzetes információnk…

 • A bajnokság utolsó fordulóján ismerős csapatokkal játszottunk. A Törekvés lányokat jól ismertük, készültünk rájuk, de mégsem találtuk az ellenszert a fizikai fölény és a zaklató védekezés ellen. Egyételműen fejlődtünk, de pontatlanságaink kijöttek, ha dobás közben vagy labda vezetés közben a védő túl intenzív volt. A labda nélküli…