Megfogyva bár, de törve nem

Kadett I. (ffi)

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Tahin András, Gere Kálmán

Nézők száma: 30

Mérkőzés időpontja: 2018-11-25 10:40:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Keresztúri SE 10 16 15 9 50
Kadett I. (ffi) 22 11 11 15 59

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

VASALI 13/3, CHABOT 8/6, ORBÁN 21/9, Dócs 4, Safranka 7/3
CS: FEY 4, Korpás, Sárkány 2, Tóth-Berényi, Duránszkai

1. félidő

Az elejétől kezdve zóna ellen játszottunk. Az első negyed felállt védelem elleni támadójátéka kifejezetten jó volt. Jó arányban osztottuk el a kinti és a benti kísérleteinket. Pontos volt a mélységi játékunk és dobtunk 4 triplát. Gyorsindításból, lerohanásból kellett volna több kosár, de ellenfelünk idősebb és fizikálisan erősebb volt, nem tudtuk lefutni őket.
A második negyedtől már sokkal nehezebben ment. A cseréink – a debütáló Fey kivételével – nem tudtak érdemben hozzátenni, így megakadtunk.

2. félidő

A meccs második fele nagyon nyögvenyelőssé sikerült. Faultproblémák jelentkeztek, és amúgy is tartalékos csapatunkból még az első negyedben Dócs, majd a negyedikben Orbán is kiválni kényszerült sérülés miatt.
A végén, elég nehéz helyzetben sikerült megújulni, ami jó jel! Így nem volt éles a végjáték, ez talán most nem is volt baj…!

Összegzés

Lehetett volna sokkal könnyebb is, igaz, a vége alakulhatott volna rosszabbul is. Amúgy is kevesen voltunk és a meccs közben tovább is fogyatkoztunk! De nincs mese, nyakunkon egy csomó mérkőzés, meg kell oldanunk a helyzetet. Az lenne az ideális, ha kiesőinket olyanok tudnák pótolni, akik eddig kevesebbet tettek hozzá a meccseken!

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10