Megkezdtünk a szereplésünket

Helyszín: Vasas Pasaréti Sportcentrum

Játékvezetők: Matics Sándor, Csoma Viktor, VB elnök: Bagi Károly

Nézők száma: 60

Mérkőzés időpontja: 2019-09-21 11:30:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
Vasas Akadémia/B 18 23 16 19 76
Serdülő U14 14 9 15 15 53

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai KA: Kiss Kopppány 6, Kiss Csanád, CSILLAG ANDRÁS 7, Beke Botond, Zádor Zalán 8, BALOGH MÁTYÁS 10/3, Seres Milán, PATRIK-PIRK MARTIN 17, Pusztai Bence, Goór Dániel 3/3, Michel András, Herbák Endre 2

1. félidő

Fiú U14 serdülő csapatunk megkezdte szereplését a nemzeti fiú serdülő bajnokságában, ahol a középrégióban az első területi alapszakasz „B” csoportjában kezdtük meg mérkőzéseinket egy egynapos torna keretein belül. Az első ellenfelünk a Vasas Akadémai/B csapata volt, amely hasonló szerkezetű, mint a mi csapatunk, tehát idős és fiatal serdülő játékosok is egyaránt alkotják a csapatot. A szerkezeti, magassági fölény náluk volt. Első negyedben még úgy, ahogy tartottuk magunkat. A második negyedben már elléptek tőlünk. Főként köszönhető a rengeteg eladott labdának. Amiből egy csomó ki nem kényszerített eladott labda volt.

2. félidő

Második félidőben már kiegyenlítettebb lett a párharc. De sajnos magunk alatt játszottunk. Egyszerűen nem tudtuk kihozni magunkból a maximumot. Így hát ez csak a tisztes helytálláshoz volt elég a mérkőzés második felében. Első félidő totális káoszra sikeredett. Egyszerűen nem játszottunk jól, nem mi diktáltuk a tempót az egész mérkőzésen belül. Rengeteg idegesítő technikai hibával játszottunk. Kicsúszott a labda a kezünkből, nem láttunk a pályán, nem osztottuk tovább a labdát időben, dobás után nem zártunk ki, puhányan játszottunk stb. Röviden tényleg nem játszottunk jól.

Összegzés

Összességében nézve sajnos itt tartunk most. Egészét nézve a hiányosságainknak azért sok mindenben rövid idő alatt is fogunk tudni változni. Van egy két dolog, amihez idő kell, de abban biztos vagyok, hogy amikor legközelebb játszunk ellenünk, akkor az egy másik mérkőzés lesz. A sok rossz dolog mellett egészen jó dolgokat is műveltünk a pályán. Ezeket tovább kell erősítenünk. Végül kiderült a nap végén, hogy az Újpesttel játszották a döntőt. Az Újpest a Budapesti Honvédot verte. Majd a két győztesként a Vasas/B és az Újpest ellen még vezetett is Vasas az első félidőben. Második félidőben már fej-fej mellett haladt a két csapat, végül az Újpest győzött pár ponttal és került fel az „A” csoportba. Ez is mutatja, hogy kemény ellenfelünk volt.

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00