Megmaradt a lelkesedés

Helyszín: Kocsis Sándor Sportközpont 1107 Budapest, Bihar

Játékvezetők: Kutrik Andrea, Kovács Gedeon

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-19 14:00:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Szabadtéri SE 4 5 3 4 6 22
Kaszás Minik 18 4 2 7 7 38

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Kaszás Minik: Vasali Dénes 5, BALPATAKI Bence 14, Báti Barnabás 5, Grósz Máté, Daróczi Gergő 1, OLLAI Péter 11, Jurányi Norbert 2,

1. félidő

A végletekig kiélezett Honvéd elleni meccset követően az SZSE ellen léptünk pályára. Sajnos ismét edzőmeccs keretein belül tudtunk csak játszani, ennek ellenére mindenki nagy lelkesedéssel vetette be magát.
Az első négyes 19 pontig jutott el Bence, Barni, Norbi és Peti kosaraival, majd Bertin tudott eredményes lenni a második negyedben, igaz ebben a negyedben ellenfelünknek sikerült egy fokozattal feljebb kapcsolni és behúzni a negyedet.

2. félidő

A félidőben sajnos nem koncentráltunk eléggé, csak 2 kosarat tudtunk szerezni, majd Ollai Peti mutatta meg, hogy milyen jó 1-1 ben és dobott 6 pontot zsinórban. A végére fáradtak a felek, de Norbi, Peti és Barni képes volt még megvillanni és beállítani a 22- 38-as végeredményt.

Összegzés

Gratulálok 7 Mininek aki végig küzdötte a két meccset, jó látni mikor a gyerekek élvezik a versenyzést, valamint dicséret illeti 4 SZSE sportolót, akik csere nélkül játszották végig a négy negyedet.
Köszönet a szülőknek a támogatásért és kellemes pihenést kívánunk nekik az ünnepekre 
Hajrá Minik!

Hasonló tartalmak

  • A legutóbbi fordulóban sikerült megszereznünk első győzelmünket a Honvéd/B csapata ellen, bár mindkét oldalon hiányzott több kulcsjátékos is! Most is több játékosunk segítette a bajnokságban előrébb jutó U14-es csapatunkat, ellenfelünk viszont „nagyot nőtt” és az eddigi legerősebb keretével vágott neki az utolsó fordulónak. Nagy meglepetés nem született,…