Megmutattuk mit tudunk

Helyszín: Lázár Ervin Általános Iskola Tornaterme

Játékvezetők: Konta Csanád János, Waigand Ágoston

Nézők száma: 40

Mérkőzés időpontja: 2019-10-19 11:30:00

Csapatok 1 2 Félidei büntető 3 4 Végeredmény
Újpest MT/A 0 4 7 0 8 19
U11 Dűlői Kaszások 10 13 5 8 12 48

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Dűlői Kaszások: Ács -, Egri 1, GYŐR 5, Hidvégi 3, KRAJCSOVICH 9, LUKÁCS 2, MÁCZA 6, RAVASZ 5, STERBENZ 14, Szabó -, Sziebert 1, Szombathelyi 2.

1. félidő

A forduló második meccsét az Újpesttel játszottuk. Jól kezdtük a meccset, agresszívan védekeztünk, ezt mutatta, hogy nem kaptunk pontot az első negyedben, amíg támadó oldalon Luki, Panka és Donát is szerzett kosarat! A második etapban Misi és Jázmin vitte a prímet a pontok terén, a többiek pedig remekül kiszolgálták őket, igazi csapatként játszottunk!

2. félidő

A félidőben ezúttal 5 büntető ért célba, nem rossz, de remélem ennél a jövőben már csak jobb lesz! A második félidőben folytatódott a dominanciánk, a harmadik negyedben ismét nem engedtünk kosarat, a jó védekezésekből pedig Panka rohanta le az ellenfelet többször is. Az utolsó felvonásban szépen osztozunk a pontokon, Marci, Peti és Szilárd is megmutatta, hogy pontszerzés is megy nekik! Mindezeknek köszönhetően, nagy arányú, magabiztos győzelmet arattunk!

Összegzés

Az első meccs tanulságainak levonása után lehetőségünk volt kijavítani az ott ejtett hibákat. Már az első percekben kiderült, hogy ellenfelünk képzettsége alulmarad a csoport két másik tagjától, így tényleg remek alkalom volt, hogy önbizalmat gyűjtsünk. Mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez, ha nem pontokkal, akkor jó passzokkal és védekezéssel, ami ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb! Örülök, hogy tudtunk javítani és jó szájízzel távozhattunk első megmérettetésünkről. Azonban az is megmutatkozott, hogy még sok munka áll előttünk, úgyhogy nincs lazítás, menni kell tovább! Hajrá Kaszások!

Hasonló tartalmak

  • U14 Fiú B
  • Ha azt nézzük, hogy ez a csapat még sosem játszott ilyen összeállításban, sőt Áront sokat ma látták először, akkor az, az egészet más megvilágításba helyezi. Mérkőzésen belül sikerült…

    Bajnokság: Regionális Kadett Bajnokság

    Időpont: 2022-11-29 Kezdés: 18:00