Megvan a negyedik

Helyszín: Kaszások csarnok

Játékvezetők: Hartai Tamás, Tóth Kitti

Nézők száma: zárt kapus

Mérkőzés időpontja: 2020-12-05 19:00:00

Csapatok 1 2 3 4 Végeredmény
SMAFC U20 16 10 9 12 47
Óbudai Kaszások KA U20 23 14 27 10 74

Beszámoló a mérkőzésről

A mérkőzés edzői értékelése

Óbudai Kaszások: Hegedűs M. 9/3, Vas-Teplán 4, HEGEDŰS O. 20/9, BENCSIK 12, DÉNES 21
Cs: Dobossy, Varsányi, Bulyovszky 4, Vasali, Csocsán, Chabot 4,

1. félidő

Nehéz találkozóra számítottunk a mérkőzés elején. Ellenfelünkben több 99’-es születési felnőtt játékos is pályára léphetett a mérkőzésen. Jól kezdtük a mérkőzést, Dénes két kosarával megszereztük az előnyt, ám meglepni nem tudott csapatunk. Zárkózni látszódott a soproni csapat ekkor viszont Hegedűs Milán süllyesztett el egy triplát. Vas-Teplán és Hegedűs Olivér kosaraival pedig már 7 pont volt a különbség. Védekezésben nem tudtuk a megszokott agresszivitást hozni és nem tudtunk ellépni ellenfelünktől. Az első negyed után sikerült kijavítani a védekezésbeli hibáinkat, viszont a támadásunk akadt meg és nem tudtuk azt a gyors tempót hozni, amit az első játékrészben. A második negyedben 10 pontot engedtünk csak az ellenfélnek, a 14 dobott viszont kevés.

2. félidő

A harmadik negyedben összeállt minden. Gördülékenyen ment támadásunk. Gyorsan tudtuk felvinni a labdát és sok könnyű kosarat szereztünk. Az ellenfél védekezésben váltott és beálltak zónázni. Ez viszont minket nem zökkentett ki és ugyan olyan hatékonyan sikerült támadni a zóna ellen is. Remekül járattuk a labdát és sikerült kintről is betalálni, így kénytelenek voltak visszaváltani emberfogásos védekezésre, ami ellen amúgy is nagyon jól ment a támadás. Az utolsó játékrészben juniorjaink voltak pályán, akik nagyon jó iramban játszották le az utolsó perceket. Védekezésünk nem gyengült és sikerült közel 30 pontos győzelmet bezsebelnünk.

Összegzés

Gratulálok a csapatnak a mérkőzéshez. Nagyon szépen játszottak ezen a mérkőzésen és minden taktikai utasítást sikerült megvalósítaniuk. A védekezésünkkel nem volt probléma az egész meccsen. Ahhoz képest, hogy egy nehéz találkozóra számítottunk, nagyon könnyű mérkőzésre sikeredett. Nagy öröm hogy a junior sorunkat is bevethettük és nagyon szépen kosárlabdáztak ők is, megtartva azt a lendületet ami egész mérkőzésen jellemezte csapatunkat.

Hasonló tartalmak

  • Majdnem 2 hónapig nem játszottunk a serdülő bajnokságban, vártuk a fordulót! Persze addig se ültünk tétlenül, mert volt min javítanunk és az utóbbi időszak ilyen szempontból nagyon jól sikerült. A kadett korosztályban vitézkedve nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjtöttünk és úgy érzem, ez most megtérült.

    A kaposvári együttes fizikailag…

  • A végeredmény 63 – 57 oda. Az idei szezon legjobb játéka volt ez, de még messze van az a szint amit szeretnénk elérni. Daru ismét húzó ember volt…

    Bajnokság: Serdülő/B Bajnokság [Bp]

    Időpont: 2023-11-27 Kezdés: 19:10